Ο ανατριχιαστικός λόγος του Ρονάλντο στο ημίχρονο του τελικού

Ο αμυντικός της Πορτογαλίας, Σέντρικ Σοάρες αποκάλυψε όσα τους είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον μεγάλο τελικό του Euro προκειμένου να τους δώσει ψυχολογική ώθηση ώστε να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο ανατριχιαστικός λόγος του Ρονάλντο στο ημίχρονο του τελικού

Η Πορτογαλία κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ιστορίας της, επικρατώντας με 1-0 της Γαλλίας στην παράταση. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε την ατυχία να χάσει μόλις στο 25ο λεπτό του αγώνα τον αρχηγό και ηγέτη της, Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Όμως, όπως ανέφερε ο Σέντρικ Σοάρες, η συμβολή του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του τροπαίου, ακόμα κι αν δεν αγωνίστηκε, ήταν καταλυτική. Ο αμυντικός της Πορτογαλίας αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο CR7 έβγαλε έναν ανατριχιαστικό λόγο στα αποδυτήρια, θέλοντας να παρακινήσει τους συμπαίκτες του να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

"Η στιγμή του τραυματισμού του Ρονάλντο ήταν πολύ δύσκολη για όλη την ομάδα. Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Παρόλα αυτά, στο ημίχρονο ο Κριστιάνο έβγαλε έναν φανταστικό λόγο. Μας έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα μας είπε: 'Ακούστε παιδιά, είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε, επομένως μείνετε ενωμένοι και παλέψτε για τον τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Τσάρλυ: Το Euro έχει τη σφραγίδα του Σάντος
Σχόλιο Θέμης Καίσαρης: Ο σταρ έγινε ένα παιδί που κλαίει γιατί δεν αντέχει
Σχόλιο Νίκος Γιαννόπουλος: Να ήμουν το τσιγάρο του Φερνάντο...
Η απάντηση του Παγέ για τον τραυματισμό του Ρονάλντο
O... προπονητής Ρονάλντο κι οι επικές αντιδράσεις του
Ξέσπασμα Σάντος και κλάμα Ρονάλντο
Η έκρηξη, το ξέσπασμα και οι λυγμοί του Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK