Πορτογαλία - Γαλλία 1-0 παρ.

Η άτρωτη Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος είναι η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της! Παρά την απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω τραυματισμού στο 25', το γκολ του Έντερ στην παράταση (108') έκρινε τον τελικό στο "Σταντ ντε Φρανς" (1-0) και έριξε στο καναβάτσο τους Γάλλους, οι οποίοι με τον Ζινιάκ είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας.

Πορτογαλία - Γαλλία 1-0 παρ.

ΤΟ POLL ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μ' έξι ματς ήδη στη διοργάνωση για καθεμιά από τις δύο φιναλίστ, ο τρόπος δράσης-αντίδρασης ήταν γραμμα βουλωμένο. Η Πορτογαλία έμεινε πίσω από την μπάλα για να περιμένει, ενώ η Γαλλία δούλεψε περισσότερο στην αναζήτηση των στιγμών που θα μπορούσαν ν' αλλάξουν τη ροή του τελικού.

Οι παίκτες του Σάντος ήταν νευρικοί, δεν απέφυγαν τα λάθη σε εύκολες πάσες και έδωσαν στους "μπλε" την ευκαιρία του τρανζίσιον. Βούτυρο στο ψωμί του Πογκμπά, του Ματουιντί, του Παγέ, του Σισοκό και του Γκριεζμάν. Τελικές έγιναν, με κορυφαία του επιθετικού της Ατλέτικο στο 10' (κεφαλιά που έβγαλε σε κόρνερ ο Πατρίτσιο), συνολικά πάντως περιοχή δεν πάτησαν. Ο Φόντε και ο Πέπε είχαν εξαιρετικές τοποθετήσεις και ο Ζιρού έμεινε εκτός αγώνα, εξαιρουμένης της κεφαλιάς στο 11'.

Πάντως ο τραυματισμός του Ρονάλντο (των μόλις οκτώ επαφών με την μπάλα) στο 16' και η αναγκαστική έξοδός του από το ματς στο 24' υποχρέωσαν τον Σάντος ν' αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, να βάλει τον Κουαρέσμα και ν' απλώσει την 11άδα του σ' ένα 4-1-4-1. Η αλλαγή ευνόησε μονάχα τον Σάντσες, που αρχικά χανόταν στα δεξιά, και μαζί τον "βαρύ" Καρβάλιο, που μέχρι τότε είχε στήριγμα στις κατεβασιές των Γάλλων. Η καλή άμυνα των Ιβήρων έφερε προσωπικές ενέργειες από τους παίκτες του Ντεσάμπ, κυρίως του Σισοκό, που κινούμενος σε όλο το πλάτος είχε 6/7 ντρίμπλες στο πρώτο μισό, και το σουτ στο 34' (απέκρουσε ο Πατρίτσιο), πέραν τούτου ουδέν πάντως, αφού και ο ρυθμός είχε χαθεί και το νέο σύστημα του Σάντος είχε επηρεάσει τις ισορροπίες.

Ο Γάλλος εκλέκτορας επενέβη αφού άφησε την αρχική ενδεκάδα του για σχεδόν ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κομάν μπήκε αντί του Παγέ με βασική επιδιώξει να φέρει ταχύτητα στις πτέρυγες και περισσότερα "ένας μ' έναν". Επειδή πάντως έφυγε ένας δημιουργός από το σχήμα των Γάλλων, ο Γκριεζμάν όφειλε να γυρίζει πίσω, να παίρνει περισσότερες μπάλες στα πόδια και να γίνεται επιτελικός. Στο 66', βέβαια, λειτούργησε ξανά σαν φορ ξοδεύοντας την ευκαιρία, αλλά ήταν μονάχα η εξαίρεση.

Η χρησιμοποίηση από τον Σάντος του Μουτίνιο δεν άλλαξε τη λογική των Πορτογάλων που περίμεναν καρτερικά. Ο χαφ της Μονακό έπεσε στον Πογκμπά, αλλά τα ρήγματα έρχονταν από τ' αριστερά και τον φρέσκο Κομάν. Ο οποίος έφτιαξε για τον Ζιρού τη χαμένη ευκαιρία του 75'. Την τελευταία στιγμή του φορ της Άρσεναλ που έδωσε τη σκυτάλη στον Ζινιάκ. Ταυτόχρονα ο Σάντος έβαλε τον Έντερ και το 4-5-1 με την μετατόπιση του Νανί στα άκρα έφερε τη στιγμή του 81', όταν η δική του σέντρα-σουτ τέσταρε την ετοιμότητα του Γιορίς. Το ίδιο και ο Σισοκό τον Πατρίσιο με το μακρινό σουτ που έπιασε στο 84'.

Η παράταση δεν ήταν στο μυαλό προπονητών-παικτών, ήταν αναπόφευκτη ωστόσο μετά και την απίθανη ενέργεια του Ζινιάκ με αντίπαλο τον Πέπε και το σουτ στο δοκάρι στο 92'. Οι "μπλε" δεν σοκαρίστηκαν από την εξέλιξη, πάτησαν πάνω στο γεγονός ότι οι εξτρέμ των Πορτογάλων δεν κρατούσαν μπάλα για ν' απειληθούν και πιέζοντας είχαν διαδοχικές ανακτημένες κατοχές.

Ο τρόπος επίθεσής τους πάντως δεν ήταν ο ορθότερος και η ευκαιρία ήρθε στην αντίπαλη περιοχή από το στημένο του Κουαρέσμα και την κεφαλιά του Έντερ στο 104'. Στην επόμενη επίσκεψή τους, στο 108', οι Ίβηρες είχαν δοκάρι σε σουτ-φάουλ του Γκερέιρο και το γκολ ήρθε αμέσως μετά, αφού ο Έντερ έβαλε πλάτη τον Κοσιελνί και γυρνώντας έπιασε σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Γιορίς. Ποιος πίστευε έκτοτε πως η Πορτογαλία του Σάντος, με την ψυχολογία στα ύψη, θα μπορούσε να χάσει το τρόπαιο. Οι καταρρακωμένοι Γάλλοι δεν έβγαλαν σε 12 λεπτά ούτε μια φάση της προκοπής, πνίγηκαν στο άγχος και με τον Πέπε ηγέτη οι Ίβηρες πανηγύρισαν μέσα στο Παρίσι.

ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σ' έναν τελικό που ο Ρονάλντο πρόλαβε να κάνει μονάχα οκτώ επαφές, τη διαφορά για την Πορτογαλία έκανε ο Έντερ. Η τρίτη αλλαγή του Φερνάντο Σάντος (που πήρε την απόφαση να ρισκάρει) άλλαξε τα πάντα, αφού μπήκε την κατάλληλη μεταξύ του κουρασμένου κεντρικού αμυντικού διδύμου των Γάλλων (Κοσιελνί, Ουμτιτί) και έγινε σημείο αναφοράς. Κέρδισε μάχες, ψηλά και χαμηλά, απείλησε με το κεφάλι και σκόραρε μ' ένα απίθανο σουτ. Ήρθε από το... πουθενά και όρισε τη μοίρα ενός ιστορικού αγώνα! Τελικά οι Πορτογάλοι έχουν και... φορ!

Πορτογαλία - Γαλλία 1-0 παρ.

ΤΟ VIDEO TOY ΑΓΩΝΑ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πορτογαλία (4-4-2): Ρ.Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Αντ.Σίλβα (66' Μουτίνιο), Γ.Καρβάλιο, Ρ.Σάντσες (79' Έντερ). Ζ.Μάριο, Κρ.Ρονάλντο (25' Κουαρέσμα), Νανί

Γαλλία (4-2-3-1): Γιορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Ουμτιτί, Εβρά, Πογκμπά, Ματουιντί, Σισοκό (110' Μαρσιάλ), Γκριεζμάν, Παγέ (58' Κομάν), Ζιρού (78' Ζινιάκ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απονομή του τροπαίου στην Πορτογαλία
Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Σάντος και το κλάμα του Ρονάλντο
Η "χρυσή Βίβλος" του Euro

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

20:20
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Η μεγάλη ώρα του τελικού έφτασε. Η οικοδέσποινα Γαλλία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία του "δικού" μας Φερνάντο Σάντος. Μαζί θα είμαστε εδώ για περίπου 4 ώρες (στην καλύτερη) για να σχολιάσουμε και να παρακολουθήσουμε μαζί την αναμέτρηση. 
20:26

20:30
Μια μάχη σήμερα μεταξύ GR7 και CR7
20:31
Πάντως την προηγούμενη φορά που ο Ρονάλντο έφτασε σε τελικό Euro, το σκηνικό ήταν κάπως έτσι...
20:41

20:45

20:47
20:48
Στο Σταντ ντε Φρανς ο τελικός! Διαιτητής του αγώνα ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ. 
20:56
Πάμε να δούμε τις συνθέσεις του τελικού:

Πορτογαλία (4-4-2): Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Άντριεν Σίλβα, Ζοάο Μάριο, Ρενάτο Σάντσες, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γαλλία (4-2-3-1): Λορίς, Σανιά, Ουμτιτί, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά, Ματουιντί, Μουσά Σισοκό, Παγέτ, Γκριεζμάν, Ζιρού.
21:05
Εικόνα αυτή τη στιγμή απο το γήπεδο
21:06
Τρομερή υποδοχή για τους Γάλλους
21:06
Λιγότερο από μία ώρα έμεινε...
21:10
Εξονυχιστικοί οι έλεγχοι σε όλο το γήπεδο από χιλιάδες αστυνομικούς. 
21:11
Επίθεση από... νυχτοπεταλούδες στο γήπεδο!
21:14

21:19

21:19

21:20
Οι νυχτοπεταλούδες βρίσκονται παντού στον αγωνιστικό χώρο!
21:34
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει έτοιμος...
21:34

21:38
Πάντως οι Γάλλοι έχουν ήδη έτοιμο το πούλμαν για την παρέλαση της κατάκτησης...
21:48
Έχει ξεκινήσει η τελετή λήξης στο Σταντ ντε Φρανς υπό τους ήχους του Ντέιβιντ Γκέτα. 
21:52

21:53
Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία...
21:56
Τώρα η ανάκρουση των εθνικών ύμνων. 
22:01
Οι Πορτογάλοι στη σέντρα. 
22:01
Ξεκίνησε το ματς!
22:01
Scored, : Let's go Portugal
22:05

4'

Σουτ του Νάνι από καλή θέση, όμως η μπάλα ψηλά άουτ! Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. 
22:05
Νικο : Ρε ροναλντο θα βαλεις τίποτα
22:06
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μπορεί να μην είναι φαβορί, αλλά θα παλέψει μέχρι τέλους. Η ισοπαλία και η παράταση είναι ένα εξαιρετικά πιθανό σενάριο, το οποίο αυτή τη στιγμή πληρώνει απόδοση 3.00 στον Stoiximan.gr.

Όσον αφορά τους σκόρερ τώρα, το ενδεχόμενο να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο ματς οι Γκριεζμάν και Ρονάλντο δίνει απόδοση 2.95 και 3.10 αντίστοιχα.
22:07

7'

Απαντάει στις φάσεις η Γαλλία με τον Γκριεζμάν, όμως το σουτ του περνάει άουτ. 
22:08

22:08
kosmas : 1-1 και Πορτογαλία στα Πέναλτι
22:10

10'

ΤΡΟΜΕΡΗ φάση για τους Γάλλους! Ο Γκριεζμάν έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά ο Ρουί Πατρίσιο έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. 
22:11

10'

Νέα κεφαλιά από τον Ζιρού, με τον Ρουί Πατρίσιο να μπλοκάρει. 
22:12
Και "Γκριεζμάν on fire" από τους Γάλλους. 
22:17
Άφαντος μέχρι στιγμής ο Ρονάλντο. Πολλά λάθη κι από τον Ρενάτο Σάντσες. 
22:17
Γκιζακης : Νίκη Γαλλία
22:17
Στο χορτάρι ο Ρονάλντο! Δείχνει να πονάει στο αριστερό γόνατο, εκεί που είχε χτυπήσει νωρίτερα σε σύγκρουση με τον Παγέ. 
22:19
Kaksmsm : Μην μας στεναχώριες τωρα ρε Ροναλντο!!!
22:21
Πονάει ο Ρονάλντο. Βγήκε για λίγο, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, αλλά ξαναμπαίνει στο ματς!
22:21
Γκιζακης : Εξω ο Ρονάλντο!!
22:22

22'

Δυνατό σουτ από τον Σισοκό που περνάει ψηλά άουτ!
22:23
Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε οδηγία στον Ρονάλντο να ανέβει ψηλά και να μείνει εκεί. Δεν έχει πλέον σπριντ ο Πορτογάλος που αγωνίζεται με δεμένο γόνατο.
22:24
Τέλος ο Ρονάλντο. Πέφτει κάτω και ζητάει αλλαγή από τον Σάντος. Δεν μπορεί να συνεχίσει. Έβγαλε και το περιβραχιόνιο ασφαλώς απογοητευμένος. 
22:26

25'

Αλλαγή για την Πορτογαλία. Εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο και μέσα ο Κουαρέσμα. 
22:27

27'

Κεφαλιά του Ζοάο Μάριο, αλλά δεν ανησυχεί ο Λορίς.
22:29
Ξανά τελικός, ξανά κλάματα για τον Ρονάλντο. Αν δεν σε θέλει...
22:29
Τρικ : Ψυχάρα ροναλντο
22:31

22:32
Μάγκας : Στην περίπτωση που το πάρει η Πορτογαλία το σηκώνει ο Ροναλντο η ο Νάνι;;;;;;;;;
22:33
Δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός για αυτό. Απλά πηγαίνει ο αρχηγός της ομάδας. Ε αν το πάρει η Πορτογαλία και ο Ρονάλντο μπορεί να περπατήσει, δεν γίνεται να μην το σηκώσει. 
22:33
Γιάννης : Περιμέναμε κλειστή Πορτογαλία και κακό παιχνίδι (εκτός και αν η Γαλλία σκόραρε πρώτη), αλλά τώρα θα έχουμε απλώς την προσπάθεια της Πορτογαλίας να μη διασυρθεί.
22:34

34'

ΦΟΒΕΡΟ τακουνάκι από τον Σισoκό που ξεμαρκαρίστηκε και έκανε το σουτ, όμως ο Ρουί Πατρίσιο έδιωξε. 
22:35

34'

Κίτρινη κάρτα στον Σέντρικ. Η πρώτη στο ματς.
22:35
Η στιγμή που ο Ρονάλντο κατέρρευσε 
22:37
Το τάκλιν του Παγέ στον Ρονάλντο 
22:40
Οκτώ επαφές με τη μπάλα πρόλαβε να κάνει ο Ρονάλντο πριν γίνει αλλαγή. 
22:42
Σε αυτόν πλέον στηρίζονται οι Πορτογάλοι. Έχει πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 
22:42
Chris : Παγε δολοφονος. Πολυ απλα. Εστειλε τον καλυτερο παικτη σταποδυτηρια. Κριμα...
22:47
Στις καθυστερήσεις έχουμε μπει. Δεν θα αργήσει να σφυρίξει τη λήξη στο ημίχρονο ο Κλάτενμπεργκ. 
22:47
Μάγκας : Πορτογαλία χωρίς Ροναλντο ειναι σαν κιραλι χωρίς φόρμα!!!
22:47
κωστας : αν το σηκωσει η γαλλια πιο στημενο euro πεθαινεις
22:49
Ακούγεται το σφύριγμα της λήξης για το πρώτο 45λεπτο. Πορτογαλία και Γαλλία παραμένουν στο 0-0. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Σάντος έχει χάσει με τραυματισμό τον ηγέτη της, Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο. 
22:56
Αποστόλης : Αμαρτία είναι μέσα στο γήπεδο ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και μπορεί να προσφέρει θέαμα και του κάνεις φάουλ για να πάρεις euro τραγικό και χωρίς κάν κάρταν!
22:56
alaniboy : Για τον που** euro
22:56
alaniboy : Εχουν χάσει κάθε ελπίδα οι πορτογάλοι
22:57

22:59

22:59
Giorgos77 : Όντας ουδέτερος, μετά την άδικη αποχώρηση Ρονάλντο, θελω να το σηκώσει η Πορτογαλία. Ερχεται εκεί ένας Παγιέτ και καταστρέφει τον τελικό. Αλέ και παραπέρα ρε!
23:04
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!
23:04
axinos : Ήμουνα υπέρ της Γαλλίας, αλλά μετά από το επίτηδες δολοφονικό χτύπημα στο Ρονάλντο δεν γουστάρω να το πάρει έτσι φτηνά και πλαγίως η Γαλλία.
23:04
Γιάννης : Για όσους γνωρίζουν από "θεωρία του χάους", είναι προφανές ότι το σημερινό παιχνίδι έχει κριθεί από το "φτερούγισμα της (νυχτο)πεταλούδας"...
23:04
Tsoukalas : Το τακλιν του Παγε ηταν καθαρο..πιο καθαρο πεθαινεις...Ο Ροναλντο αποφασισε παλι να κλαψει
23:05
Χωρίς κάποια αλλαγή στο ημίχρονο οι δύο ομάδες.
23:05
Bill : Μετα απο αυτό το χτύπημα θέλω να κερδίσει η Πορτογαλία
23:05

23:09

23:11

50'

Χωρίς κάποια φάση στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. 
23:12

54'

Μακρινό σουτ από τον Πογκμπά, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. 
23:13
Εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο!
23:14
ΚΩΣΤΑΣ : Εντάξει, 0-0 φωνάζει το ματσάκι και κερδίζει η Πορτογαλία στα πέναλντι με 4-3
23:14
Zaf : Σούπα ο τελικος
23:14
Giorgos77 : Γκολ απο τον Ρουϊς Πατρίσιο με μαϊμού πέναλτι στο 90' ρε! Και να φωνάζουν μετα για 6 μήνες οι διαφωτιστές ζε σουϊ παρί.
23:16

58'

Αλλαγή για τη Γαλλία. Εκτός ο Παγέ και μέσα ο Κομάν. 
23:16
Μάγκας : Μετα το δολοφονικό χτύπημα του παγιετ το 80% ειναι με την Πορτογαλία!
23:16
Sotiris : Στην παραταση θα τελιοσει
23:16
Andreas : Η Πορτογαλία έχει ανοίξει το παιχνίδι της μετά την αποχώρηση του "LoReal Madrid". Διότι πολύ απλά παίζει και με τους 11 παίκτες της
23:17

58'

Καλή στιγμή για τη Γαλλία! Ο Γκριεζμάν από πλάγια θέση έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ρουί Πατρίσιο. 
23:18

23:18
Ανδρέας : Πριν δέκα χρόνια έβλεπες τελικό Γαλλία Ιταλία με Ζινταν και Ανρι εναντίον του Μπουφον, του Γκροσο και του Πιρλο. Καμία σχέση με το αποκρουστικό θέαμα σήμερα
23:18
Chris : Έτσι, έκανε τη "δουλειά" ο δολοφόνος, τώρα έξω. Μου αρέσει που ο άλλος λέει "καθαρό" το τάκλιν του Παγιέ. Ναι, πεντακάθαρο, full force χτύπημα με 30χ/ω στο πλάι
23:19

23:20
Tsapatsas : Pio dolofoniko xtipima ke dolofoniko xtipima oloi sas pio katharo taklin den ginotane
23:21

62'

Κίτρινη κάρτα στον Ζοάο Μάριο. 
23:21
Μόλις δύο κίτρινες στο ματς. Όλες για την Πορτογαλία. 
23:25

66'

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ του ματς από τον Γκριεζμάν. Ο Κομάν έβγαλε "γλυκιά" σέντρα, ο Γάλλος πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ρουί Πατρίσιο. Πάλι λάθος από τον Γκερέιρο. 
23:25

66'

Αλλαγή για την Πορτογαλία. Η δεύτερη στο ματς. Εκτός ο Σίλβα και μέσα ο Μουτίνιο. 
23:25
Chris : "Μόλις δύο κίτρινες στο ματς. Όλες για την Πορτογαλία.". Ρε Κλάτενμπουργκ, ο Πλατινί δεν είναι πια πρόεδρος στην UEFA, you can relax ;-)
23:25
Μάγκας : 1-0 Πορτογαλία παράταση
23:28
Φωτογραφία από τον εισβολέα νωρίτερα...
23:28
Κωστας : Αυτός ο ρενατο σαντσες πρέπει να έχει πολύ καλό μάνατζερ...επιεικώς αμπαλος...!!
23:30
Κώστα πάντως έχει μάνατζερ αυτόν που σκέφτεσαι... Ζόρζε Μέντες!
23:34

75'

ΤΡΟΜΕΡΗ στιγμή για τη Γαλλία! Ο Ζιρού γύρισε το σώμα του μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, όμως ο Πατρίσιο έδιωξε εντυπωσιακά. 
23:34
Κωστας : Λογικό...ζορίζεται η διοργανώτρια και περνούμε τα γνωστά μέσα της Ελλάδος...!
23:34
Tasos : Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Γερμανία αποκλείστηκε από αυτήν την Γαλλία.Μιλάμε για κατόρθωμα.
23:37

78'

Αλλαγές τώρα και για τις δύο ομάδες.

Για την Πορτογαλία: Εκτός ο Σάντσες και μέσα ο Έντερ. Ρισκάρει ο Σάντος που βγάζει μέσο και βάζει επιθετικό. 

Για την Γαλλία: Εκτός ο Ζιρού και μέσα ο Ζινιάκ. 
23:39

80'

ΤΡΟΜΕΡΟ ανάποδο ψαλίδι από τον Κουαρέσμα, όμως μαζεύει ο Λορίς! Νωρίτερα ο Νάνι λίγο έλειψε να τον αιφνιδιάσει με τη σέντρα σουτ που επιχείρησε. 
23:39

81'

Κίτρινη κάρτα στον Ουμτιτί. 
23:40
Τρομερή φωτογραφία. Αυτή την ώρα στον Πύργο του Άιφελ
23:40
Κωστας : Έναν επιθετικό τους έβαλε και τα έχουν χάσει...άντε γιατί πολύ τους χαιδεψαν τους γάλλους...
23:40
Alex : Νωρίς έκανε όλες τις αλλαγές ο σαντος.
23:41
Tsoukalas : Αν πανε σε παραταση ο Νάνι θα το παρει πανω του και θα καταστρεψει την Πορτογαλια
23:42

23:42
Γιάννης : Μετά από τόσα παιχνίδια, η Πορτογαλία είχε όλη την πληροφορία για προετοιμασία για να αμυνθεί στη Γαλλία. Από την άλλη, αρκεί ένα γκολ για να καταρρεύσει...
23:42

84'

ΣΟΥΤ βολίδα από τον Σισοκό, αποκρούει με δυσκολία ο Πατρίσιο!
23:43
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Σε αναμμενα κάρβουνα ο Ντεσάμπ
23:43
Andreas : Το τελευταίο euro του Rolando??? Χαχαχα αλλα 2 έχει τουλάχιστον, μη σου πω κι άλλα 2 Μουντιάλ.. Και πάντα με άδεια χέρια..
23:43
ΕponimosAlkolikos : Στο τελος θα κουβαλησει την Γαλλια ο Κομάν
23:44
Στατιστικό: Η τελευταία φορά που τελικός Euro πήγε στα πέναλτι ήταν το μακρινό... 1976. Σαράντα χρόνια πριν.
23:45
Μετά από ΑΥΤΟ ο Ρονάλντο ξαναμπήκε για μερικά λεπτά στο ματς...
23:45
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Πλακα πλάκα ματσάρες απο τον Γερο-Σισοκό και τον συγκλονιστικό Ρουϊ Πατρίς
23:45

23:47

23:48
Κωστας : Αδερφέ ο rolando δεν παίζει σήμερα και είναι παίχτης της Marseille και παλιός παίχτης της porto...!!
23:48
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Bullying o Κουαρέσμα!
23:50
Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά. Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. 
23:50

90+2'

ΔΟΚΑΡΙ για την Γαλλία από τον Ζινιάκ! Απίστευτο. 
23:52
Τελειώνει το ματς! Πορτογαλία - Γαλλία 0-0 και πάμε σε παράταση. 
23:54

23:55
Και ο Μπέιλ ανησυχεί για τον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο
23:57
Ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο της παράτασης!
23:57
Θυμίζουμε η Πορτογαλία έχει κλείσει τις αλλαγές της. Η Γαλλία έχει άλλη μία. 
23:58
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Είναι φανερό οτι αν έμενε ο Ροναλντο μεσα, η μοίρα του αγώνα θα ήταν διαφορετική.
23:58
Ένα χειροκρότημα στον Ρουί Πατρίσιο που μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός...
23:59
72/72 πάσες έχει ο Κοσιελνί! Αλάνθαστος. 
00:02

95'

Κίτρινη κάρτα στον Ραφέλ Γκερέιρο. 
00:05

98'

Κίτρινη κάρτα και για τον Καρβάλιο. 
00:06
Παν ος : Κορνερ;
00:06
Τα κόρνερ είναι 3-6. Σύνολο 9. 
00:06
Ανδρέας : Ποιό ήταν ρο στατιστικό που είπε ο speaker για Rui Patricio και peter schmeichel? Όποιος το άκουσε ας πει
00:08
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ρόλο... εμψυχωτή στον πάγκο!
00:11

104'

ΚΕΦΑΛΙΑ του Έντερ και αποκρούει με δυσκολία ο Λορίς!
00:11
vosfi : Περισσότερες αποκρούσεις σε τελικό EURO. Το γράφει και λίγο πιο κάτω εδώ αν κάνεις scroll down...
00:12
Chris : Αν και θεωρώ ότι Ο Μέσσι είναι καλύτερος αλλά Ο Ροναλντο ψυχαρα
00:12
Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αλλάζουν εστίες.
00:14
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Οι πεταλούδες Θα έχουν παρέα για λίγη ωρα παραπάνω.
00:15
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.
00:17

107'

Κίτρινη κάρτα στον Κοσιελνί. 
00:17

108'

ΔΟΚΑΡΙ για την Πορτογαλία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο.
00:18

109'

ΓΚΟΛ! Ο ΕΝΤΕΡ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!
00:19
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!
00:20
Τρομερό γύρισμα του σώματος από τον Έντερ. Έβαλε πλάτη, γύρισε έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λορίς. Τρομερό γκολ για την Πορτογαλία. 
00:20
Brutal : Viva Portugal!!!!!!!!!
00:21
Το γκολ του Έντερ που κρίνει μέχρι στιγμής τον τελικό!
00:21
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Συγκινημενος ο Ροναλντο. Παντως με τόσο κλάμα ελπίζω να έχει τις καταλληλες κρεμες για ρυτίδες στο σπίτι.
00:22
Christos : Karma ;-)
00:23
Έχει μπει ο Μαρσιάλ στη θέση του Σισοκό! Όλα για όλα οι Γάλλοι. 
00:23
Αποστόλης : Πάμε να σηκώσει ο άρχοντας Ρονάλντο το Euro
00:24

114'

Κίτρινη κάρτα στον Πογκμπά. 
00:24
Αντώνης : Αρε αυτά είναι Πορτογαλία φουλ....
00:26
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Ωρες ωρες κι αυτός ο Νάνι είναι πολύ αυ-νάνι
00:26
Ο Σάντος το είχε δει το όνειρο.
00:27
Απίστευτα συναισθήματα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο 
00:27
Brutal : Mακάρι ο ευρωπαικός νότος να πανηγυρίσει μια μεγάλη κατάκτηση!! Όλοι Πορτογαλία απόψε!!
00:27
Βαγγέλης : Σαντος ψυχαρα .......
00:28
Δείτε την αντίδραση του CR7 στο γκολ της Πορτογαλίας
00:28
Ανδρέας : Τελικά ο Σάντος είναι μεγάλος γάτος. Αλλά κοίτα να δείς που ήταν "λίγος" για την Εθνική Ελλάδος. ........
00:29
Δύο λέξεις: Φερνάντο. Σάντος.
00:30
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ρονάλντο στο γκολ
00:31
Όλοι οι Πορτογάλοι φωνάζουν "Κριστιάνο Ρονάλντο"!
00:31
Δημητρης : Μπραβο Σαντος Μπραβο Πορτογαλια
00:31
Renos7 : Υπάρχουν τελικά και υποστηρικτές του -πιο αηδία πεθαίνεις - Ρονάλντο και της Πορτογαλίας. ;;;;;
00:31
Ομορφες παρουσίες στην Κερκίδα : Σωστός Ο Ανδρέας. Όλο αυτό το σκηνικό πρέπει να προβληματίσει παααρα πολύ τους ιθύνοντες στην εθνική
00:31
Είμαστε ήδη στις καθυστερήσεις!
00:32
ΤΕΛΟΣ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!
00:33
Η Πορτογαλία 12 χρόνια μετά το κάζο του 2004 με την Ελλάδα, καταφέρνει να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της!
00:33
Αποστόλης : Το σήκωσε ο άρχοντας
00:33
Τρομερό πανηγύρι στον πάγκο της Πορτογαλίας. 
00:33
Γιωργος : Δεν εχω δει κατι πιο αηδιαστικο στη ζωη μου, η Πορτογαλια των 0 νικων, που βρισκεται εκει που βρισκεται επειδη η Ισλανδια εβαλε ενα γκολ που δεν χρειαζοταν
00:35

00:36

00:37

00:37
Κατέρρευσε ο Γάλλος στην κερκίδα..
00:37
Christos : Renos, δεν ήμασταν μέχρι που ο Παγιέ του κοψε τον τελικό. Εγώ γενικά Γερμανία είμαι. (και μην κράξετε για αυτό, θυμηθείτε τι προπονητή είχαμε το 2004 ;-) )
00:41
Σε πολύ λίγο η ώρα της απονομής...
00:42
Πάντως είχε άγχος ο Ρονάλντο στον πάγκο
00:42
Γιάννης : Η Ισπανία κούρασε την Ιταλία, η Ιταλία τη Γερμανία, η Γερμανία κούρασε τη Γαλλία, η Πορτογαλία κούρασε εμάς. Ποιος Σάντος; Απόψε κέρδισε καθαρά ο πιο τυχερός...
00:42
Ο Γκριεζμάν χάνει σε τελικό και Euro και Champions League μέσα σε λίγες ημέρες...
00:43
Τώρα οι Γάλλοι παίρνουν τα μετάλλιά τους. 
00:45
Ανεβαίνουν στο βάθρο οι Πορτογάλοι. Τελευταίος ο Ρονάλντο που θα σηκώσει το Κύπελλο. 
00:46

00:47
Ροναλντο : ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
00:49
ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
00:49
Ξέφρενο πανηγύρι από τους Πορτογάλους στο γήπεδο!
00:51

00:51
Τα συγχαρητήρια του Φίγκο
00:53
Αυτά λοιπόν από εμάς. Το Euro ολοκληρώθηκε με τον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζουν έξαλλα! Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης! 

Καλό σας βράδυ. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK