1ος προκρ.: Με Ντάρμπισιρ η Ομόνοια, πιο κοντά στον ΠΑΣ η Οντ

Ο Ματ Ντάρμπισιρ άνοιξε λογαριασμό και η Ομόνοια απέκτησε αβαντάζ πρόκρισης στο β' προκριματικό γύρο του Europa League.

1ος προκρ.: Με Ντάρμπισιρ η Ομόνοια, πιο κοντά στον ΠΑΣ η Οντ
Ομόνοια Europa League

Η πορεία της Ομόνοιας στο Europa League άρχισε με νίκη στο Γερεβάν. Η κυπριακή ομάδα νίκησε 1-0 την αρμένικη Μπάνατς και στη ρεβάνς της Λευκωσίας θα κληθεί να σφραγίσει την πρόκρισή της στο β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ματ Ντάρμπισιρ με κεφαλιά στο 25', ύστερα από σέντρα ακριβείας του Καρλίτος. Οι Κύπριοι, που έχασαν με τραυματισμό τον Χριστοφή, είχαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά το ζητούμενο ήταν η νίκη, την οποία και δεν διακινδύνευσαν να χάσουν.

Η σύνθεση της Ομόνοιας: Παναγή, Καρλίτος, Παντελιάδης, Σέρινταν (70' Κλέιτον), Φυλακτού, Ντάρμπισιρ, Μαργκάτσα, Μπαντιμπανγκά (91' Παναγιώτου), Φλορέσκου, Όρσουλιτς, Χριστοφή (17' Αγκάγεφ)

Η έτερη κυπριακή ομάδα στο Europa League, η ΑΕΚ Λάρνακας είχε εύκολο έργο απέναντι στη Φολγκόρε του Σαν Μαρίνο επικρατώντας 3-0 με γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Στο 22' ο Τρισκόφσκι άνοιξε το σκορ, ο Αντρέ Σίλβα σκόραρε στο 31', προτού ο Σκοπιανός χαφ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 34'.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ταουντούλ, Χαραλάμπους (84' Εγγλέζου), Μιντίκκης, Καταλά, Μοϊσόφ (74' Μουρίγιο), Λαμπάν, Λαρένα, Τομάς, Τέτε (64' Χαραλαμπίδης), Τρισκόφσκι, Άλβες

Εν τω μεταξύ, στο ζευγάρι που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού από αυτό θα προκύψει ο αντίπαλός του, η Οντ βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τη Μάριεχαμν μετά το 2-0 εντός έδρας. Γκρέγκαρντ και Όσεαν τα γκολ της νορβηγικής ομάδας στο 63' και στο 86' αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK