Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα της Σεντ Ετιέν με την ΑΕΚ στη Γαλλία και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας που προτίθενται να ταξιδέψουν το… χρονοδιάγραμμα για την κράτηση του εισιτηρίου.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ

Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν είναι αυξημένα λόγω των τελευταίων τρομοκρατικών χτυπημάτων αλλά και των επεισοδίων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Euro. Για αυτό υπάρχουν ορισμένες… παραπάνω απαιτήσεις από τους φίλους της «Ένωσης» που θα δώσουν το «παρών» στη Γαλλία. Μία από αυτές είναι η κράτηση του εισιτηρίου μέχρι την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να δώσει τη λίστα των ονομάτων στις γαλλικές αρχές, γεγονός που απαιτείται από την τοπική ασφάλεια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, που ενδιαφέρονται να βρεθούν στον αγώνα Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ στις 28 Ιουλίου στο στάδιο «Ζοφρουά Γκισάρ» (9 μ.μ. τοπική ώρα - 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας), ότι θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα να κάνουν την κράτηση του εισιτηρίου τους προκειμένου την Τρίτη 26 Ιουλίου να παραδοθεί η σχετική ονομαστική λίστα στη γαλλική Αστυνομία, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας των γαλλικών αρχών.

Για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας, μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για όλες τις λεπτομέρειες από την κυρία Λία Διαμαντοπούλου στο τηλέφωνο της ΠΑΕ ΑΕΚ 2106855850 και ηλεκτρονικά στο [email protected].

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και στο παραπάνω τηλέφωνο μπορούν οι φίλαθλοι να ενημερώνονται αναλυτικά για τον τρόπο διάθεσής τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK