Μίλαν, πάρ'το απόφαση: η ΑΕΚ δεν λυγίζει!

Και στο δεύτερο παιχνίδι της με τη Μίλαν η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει μέταλλο πολύ καλής ομάδας. Η Ενωση πήρε το 0-0 στο γεμάτο ΟΑΚΑ χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα και πλέον έχει την τύχη στα χέρια της σε ότι αφορά την πρόκριση. Το παιχνίδι με τη Ριέκα μπορεί να σημάνει την πρόκριση.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα στο πρώτο της παιχνίδι στο Μιλάνο πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, παίρνοντας παλικαρίσια ισοπαλία 0-0 με πρωταγωνιστή τον Ανέστη, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ φρόντισε να επιβεβαιώσει το ισχυρό της μέταλλο τη φετινή σεζόν με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Μπροστά σε 50.000 και πλέον οπαδούς της που δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στις εξέδρες, ο παίκτες του Χιμένεθ έπαιξαν στα ίσα εκείνους τους Μοντέλα, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες και το τελικό 0-0 όχι μόνο τους επιβραβεύει αλλά τους φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στους "32" του Europa League.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε αντίθεση δε με τον αγώνα του "San Siro", αυτή τη φορά ο Ανέστης χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές. Δεν χρειάστηκε άλλωστε. Η Ένωση ήταν άριστα στημένη από τον προπονητή της και έβγαλε το πρώτο μέρος χωρίς να απειληθεί ούτε μία φορά, με τους "ροσονέρι" από την πλευρά τους να έχουν μοναδική μεγάλη φάση το δοκάρι του Μοντολίβο στο 57ο λεπτό.

Την ώρα μάλιστα που οι πολυδιαφημισμένοι άσοι του Μοντέλα απογοήτευαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα (μόνο από το 45' μέχρι το 60' πίεσαν την ΑΕΚ, με την είσοδο του Σούσο να τους ανεβάζει αισθητά) από την πλευρά των γηπεδούχων ελάχιστοι υστέρησαν, με τον Χριστοδουλόπουλο μπροστά, τα μπακ-χαφ Γκάλο και Λόπες και την τριάδα πίσω (Βράνιες, Τσόσιτς και Μπακάκη) να ξεχωρίζουν.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ουσιαστικά, οι "κιτρινόμαυροι" πήραν το χρυσό βαθμό χωρίς να... υποφέρουν στο παιχνίδι καθώς η Μίλαν συνέχισε τις προβληματικές της εμφανίσεις (δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να τρομάξει την ελληνική ομάδα) και τώρα είναι πιθανό με νίκη εντός έδρας επί της Ριέκα να "πετάξουν" στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης και να παίξουν στην Ευρώπη και το 2018.

ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ 0-0

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ: Ανέστης, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γκάλο, Έλντερ Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπακασέτας (66' Γαλανόπουλος), Αραούχο (79' Γιακουμάκης), Χριστοδουλόπουλος (60' Λιβάγια)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Μπορίνι, Λοκατέλι (67' Κεσιέ), Μοντολίβο, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Τσαλχάνογλου, Αντρέ Σίλβα (81' Κάλινιτς), Κουτρόνε (46' Σούσο)

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK