ΑΕΚ: Η μεγάλη ευρωπαϊκή επιστροφή!

Η ΑΕΚ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την άτολμη Αούστρια με το τελικό 0-0 εξασφάλισε την πρόκριση στους "32" του Europa League. Οι ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ πανηγύρισαν την πρόκριση η οποία μάλιστα ήρθε με την ομάδα τους να περνάει αήττητη από τον όμιλο.

ΑΕΚ: Η μεγάλη ευρωπαϊκή επιστροφή!

ΑΕΚ στην Ευρώπη και με μακρυμάνικα έπειτα από δέκα χρόνια... ξηρασίας! Η Ένωση χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την άτολμη Αούστρια πήρε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα που χρειάζονταν, την ισοπαλία (0-0) και προκρίθηκε στους "32" του Europa League.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν πάτησε... γκάζι όσο χρειαζόταν για να κερδίσει μέσα στην Αυστρία τον Χολτσχάουζερ, έστω κι αν έχασε μία φοβερή ευκαιρία με τον Αραούχο που δεν κατάφερε να "σκοτώσει" τους γηπεδούχους νωρίς στο ματς.

Από εκεί και έπειτα οι "κιτρινόμαυροι"... έκατσαν. Έδωσαν μία ευκαιρία στην Αούστρια να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν το μπέρδεμα στην άμυνα της ΑΕΚ η οποία "ανάσανε" και πήρε το αποτέλεσμα που ήταν σαν νίκη.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική στιγμή για την ελληνική ομάδα, καθώς εκτός του ότι προκρίθηκε κατάφερε να το πετύχει και αήττητη! Αυτή είναι η πρώτη πρόκριση της Ένωσης έπειτα από 10 χρόνια, ενώ παράλληλα είναι η δεύτερη φορά που η ΑΕΚ δεν ηττήθηκε σε γκρουπ. Η πρώτη ήταν στο Champions League σ' έναν όμιλο με Ρεάλ, Ρόμα και Γκενκ το 2002/2003.

Αούστρια Βιέννης (Φίνκ): Πεντς, Μοχάμεντ, Τατζουρί-Σραντί (72' Βενούτο), Αμπντουλαχί, Φρισενμπίχλερ (77' Μονσάιν), Σερμπέστ, Πρόκοπ, Μπλάουενστάινερ, Σάλαμον (89' Σαρκάρια), Χολσχάουζερ, Φελίπε Πιρές.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (64' Μπακασέτας), Λιβάγια (90' Κονέ), Αραούχο (73' Κλωναρίδης).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK