Η ΑΕΚ δεν έκανε σουτ στο τέρμα στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια της

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το Ευρωπαϊκό της ταξίδι χωρίς να πάρει βαθμό στον 5ο όμιλο του Champions League και χωρίς να καταφέρει να κάνει σουτ εντός εστίας, στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε.

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League δεν ήταν αυτή που είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι οπαδοί της. Η επιστροφή στα Ευρωπαϊκά σαλόνια πανηγυρίστηκε έντονα, αλλά η Ένωση παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια Μπάγερν, Άγιαξ και Μπενφίκα γνωρίζοντας 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο τελικός απολογισμός του Δικεφάλου είναι απογοητευτικός καθώς εκτός από 0-0-6, δέχθηκε 13 γκολ, σκόραρε μόλις δύο φορές και ολοκλήρωσε τον όμιλο με αρνητικό συντελεστή τερμάτων -11.

Η παρουσία της βέβαια εκτός συνόρων ήταν ακόμα χειρότερη καθώς στις επισκέψεις της σε Ολλανδία, Γερμανία και Πορτογαλία δεν κατάφερε να κάνει τελική προσπάθεια στον στόχο.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, αυτό απέναντι στην Μπενφίκα δέχθηκε 24 τελικές εκ των οποίων οι 9 ήταν εντός τέρματος για τους Πορτογάλους, με την ΑΕΚ να έχει να επιδείξει 5 επιθετικές προσπάθειες, με δύο από αυτές να σταματάνε στους αμυντικούς των γηπεδούχων και 3 να μην βρίσκουν στόχο.

Η ΑΕΚ δεν έκανε σουτ στο τέρμα στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια της

Στην πιο δύσκολη αποστολή που είχε στο φετινό της ταξίδι στο Champions League, αυτό που έκανε στην έδρας της Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ολοκλήρωσε μόλις 2 επιθετικές ενέργειες χωρίς καμία να έχει κατεύθυνση προς το τέρμα.

Η ΑΕΚ δεν έκανε σουτ στο τέρμα στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια της

Τέλος, όσον αφορά το πρώτο της παιχνίδι εκτός συνόρων για τον 5ο όμιλο, η ΑΕΚ δέχθηκε 18 τελικές από τον Άγιαξ, με έξι από αυτές να είναι στην εστία της Ένωσης, ενώ στην απέναντι πλευρά η Ένωση είχε 4 τελικές με τις μισές να είναι εκτός στόχου και τις υπόλοιπες να μπλοκάρονται από την άμυνα του Αίαντα.

Η ΑΕΚ δεν έκανε σουτ στο τέρμα στα 3 εκτός έδρας παιχνίδια της

News 24/7

24MEDIA NETWORK