Mε πίστη και υπομονή σε εξέδρα και χόρτο

Η ΑΕΚ στη 200ή ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία της θα επιδιώξει να μείνει πιστή στο πλάνο του προπονητή της και να μην επηρεαστεί από τον ενθουσιασμό της εξέδρας προκειμένου να πάει το ματς με τη Σεντ Ετιέν στα δικά της... μονοπάτια.

Mε πίστη και υπομονή σε εξέδρα και χόρτο
ΑΕΚ-οπαδοί-φίλαθλοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν, απόψε το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, και πλέον οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του αγώνα που θα κρίνει την ευρωπαϊκή παραμονή της Ένωσης την τρέχουσα σεζόν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει να έχει κατασταλάξει στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα απέναντι στους Γάλλους και το συντριπτικά πιθανότερο σενάριο είναι πως η ΑΕΚ δεν θα έχει μεγάλες διαφορές με την ομάδα του πρώτου αγώνα. Αυτό αφορά τόσο την προσέγγιση όσο και στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα.

Η συμμετοχή του Γιάκομπ Γιοχάνσον σαφέστατα και είναι βαρόμετρο για το αρχικό σχήμα ωστόσο στην ΑΕΚ κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου Σουηδός να προλάβει να δώσει το "παρών" στη μάχη κόντρα στη Σεντ Ετιέν, και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί. Από εκεί και πέρα Η θέση που φαίνεται να παίζει και αυτή την εβδομάδα είναι εκείνη του σέντερ φορ, με τον Κετσπάγια να μην έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς για το τι προτίθεται να κάνει. Όπως και να έχει όμως όλοι πρέπει να περιμένουν μία ΑΕΚ η οποία θα έχει ως πρώτο μέλημα της τώρα μη δεχτεί γκολ, όπως συνέβη και στο Ζοφρουά Γκισάρ, με την μόνη διαφορά να είναι ότι αυτή τη φορά θα ψάξει με μεγαλύτερη ένταση το γκολ, αφού αυτό χρειάζεται για να καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα play-off του Europa League.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

Σε μία ακόμα προπόνηση ο Τιμούρ Κετσπάγια κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ως προς τις σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τη Σεντ Ετιέν. Ο τεχνικός της Ένωσης δεν φανέρωσε τις σκέψεις του ως προς τα πρόσωπα που θα επιλέξει στο αποψινό ματς, αφού στη δοκιμή -όπως συνέβη και στην προχθεσινή προπόνηση- ανακάτεψε τα πράγματα αφήνοντας ορισμένα ερωτηματικά.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως η προσέγγιση και η ενδεκάδα του αγώνα στο "Ζοφρουά Γκισάρ" θα διατηρηθεί, με τη θέση στην κορυφή της επίθεσης να είναι αυτή που παίζει και παραμένει ανοιχτή.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

Ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το αν θα γίνει κάποια δουλειά στη διαδικασία των πέναλτι και απάντησε καταφατικά. Λίγο αργότερα το έκανε πράξη βλέποντας αρκετούς ποδοσφαιριστές του να εκτελούν πέναλτι στους Ανέστη και Μπάρκα.

Σε διπλούς αγώνες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ο προπονητής της «Ένωσης» θέλει οι παίκτες του να βρίσκονται σε ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ

Ομάδα και κόσμος θα χρειαστούν μεγάλα αποθέματα υπομονής το βράδυ της Πέμπτης αφού αγώνας απέναντι σε μία καλή και αθλητική ομάδα που αν βρει χώρους μπορεί να κάνει τη ζημιά σε μόλις ένα... λεπτό, μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Κετσπάγια στάθηκε αρκετές φορές στην ανάγκη για να μην παρασυρθεί η ΑΕΚ από τον ενθουσιασμό του κόσμου και να παραμείνει πιστή στο πλάνο της και στη συνταγή του πρώτου αγώνα και φαίνεται πως οι "κιτρινόμαυροι" θα τηρήσουν... ευλαβικά το σχέδιό τους (ανασταλτικά) μέχρι να καταφέρουν να βρουν το γκολ που θα τους δώσει την πρόκριση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK