Ο Κλωναρίδης έγινε Αραούχο κι ο Σιμόες... Καζεμίρο για τον Χιμένεθ

Ενθουσιασμένος και...ατακαδόρος εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 κόντρα στη Μπριζ. Αποκάλυψε το "μυστικό" του Σιμόες, έκανε ...σύγκριση του χθεσινού Κλωναρίδη με τον Αραούχο, αποθέωσε Γαλανόπουλο και στο τέλος αναφέρθηκε και για τη σχέση του με τον Μελισσανίδη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE  (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένας Μανόλο Χιμένεθ να τον... πιείς στο ποτήρι, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου. Η μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ ήταν η αιτία για να... λυθεί και να τον απολαύσει το ακροατηριό του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ήταν η καλύτερη ΑΕΚ που έχουμε δει: "Απλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και να αναζητούμε λύσεις εκεί που βρίσκουμε προβλήματα".

Για το αν η εμφάνιση αυξάνει τις ευθύνες της ομάδας για τη συνέχεια: "Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Όταν είμαστε 100% είμαστε ανταγωνιστικοί, όταν είμαστε στο 99% είμαστε μια νορμάλ ομάδα. Αυτό δεν κάνει να αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όρεξη. Σε τρεις μέρες έχουμε νέο παιχνίδι και πρέπει να αποδείξουμε πέρα από το αποτέλεσμα ότι είμαστε φιλόδοξοι. Όποιος παίκτης δεν μπορεί να έχει καλή αποκατάσταση θα πρέπει να μπει άλλος ακόμα και από την ακαδημία να βοηθήσει. Άλλες φορές τα πράγματα βγαίνουνε και άλλες όχι".

Για το αν φώναζε και αυτός στο τέλος "Αραούχο": "Όχι, θα ήταν μια έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες μου. Ο Αραούχο έχει βελτιωθεί πολύ όταν ήταν στην ΑΕΚ και το νιώθε. Το ξέρω γιατί μιλάμε. Θα πρέπει να γίνουν καλά οι επιθετικοί που βρίσκονται εκτός αυτή τη στιγμή. Σήμερα ο Κλωναρίδης έχει κάνει την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να είχε κάνει ο Αραούχο. Όταν δεν υπάρχει κάτι θα πρέπει να ψάχνουμε λύσεις και να μην κάνουμε παράπονα".

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: "Στην Ισπανία λέμε ότι θα πρέπει να έχεις εναλλακτικές λύσεις μέσα στην ντουλάπα, μέσα στο ρόστερ σου δηλαδή. Το σημαντικό είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να είμαστε φιλόδοξοι. Αυτή η ομάδα και η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια, προσπαθεί να χτίσει ένα νέο γήπεδο. Θέλω τη μέγιστη βοήθεια για να έχω λύσεις, αλλά κατανοώ πολλά πράγματα".

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν το ματς: "Αυτό που πάντα τους ζητάω είναι να δείξουμε ότι είμαστε φιλόδοξοι και περήφανοι".

Για τη συνεισφορά του Σιμόες στο επιθετικό κομμάτι: "Εγώ παρομοιάζω τα παιδιά μου με παίκτες μεγάλων πρωταθλημάτων και μου αρέσει να τον προβοκάρω λέγοντας του ότι ο Καζεμίρο εκτός από καλός αμυντικός σκοράρει επίσης. Το κάνω στην πλάκα και μπορεί να τσίμπησε και μου την… έφερε κανονικά με ένα πέναλτι και δύο γκολ.

Το αξίζει, θυσιάζεται για τους συμπαίκτες ρου και είναι μεγάλος επαγγελματίας. Είναι καλό να βοηθάει την ομάδα στην επίθεση, εκπλήσσοντας τον αντίπαλο. Αυτό έχει να κάνει και με τη βοήθεια των συμπαικτών του από τα πλάγια. Ο Γαλανόπουλος με τόσο τρέξιμο που έριξε σήμερα έσπασε το κοντέρ".

Για το πόσο ψήλωσε η ΑΕΚ από αυτήν την πρόκριση: "Σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ και θα μας βοηθήσει και του χρόνου για να είμαστε σε δυνατότερο γκρουπ. Αυτό βοηθάει για να ξέρουμε ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε όλοι μαζί. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επανέλθουμε να μην πετάμε στα σύννεφα και να καταφέρουμε όλα αυτά με τη δουλειά. Σήμερα αισθάνθηκα χαρούμενος βλέποντας μια ατμόσφαιρα με ωραίο ποδόσφαιρο. Σήμερα πίστευα ότι ήμουν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το κοινό να προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα και αυτή να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε δρόμο όμως".

Για το αν είχε τετ-α-τετ με τον Μελισσανίδη μετά το τέλος του ματς: "Μιλάμε συχνά. Ο κύριος Μελισσανίδης έδινε συγχαρητήρια στα παιδιά στα αποδυτήρια και εγώ ήμουν υποχρεωμένος να είμαι έξω με τα παιδιά που κάνανε έξτρα προπόνηση. Ο ίδιος μου λέει με εκτιμά και εγώ τον εκτιμώ. Όσο κερδίζουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (γέλια)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK