Τι είπε με Μέσι για Μάνταλο ο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε ερώτηση που του έγινε περί αντικατάστασης του Πέτρου Μάνταλου, τώρα που ο αρχηγός της ΑΕΚ υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός καταπιάστηκε από τη παρουσία του Μέσι στην Ελλάδα για να απαντήσει... επικά.

Ατάκα... μύθος του Μανόλο Χιμένεθ στα περί αντικατάστασης του Πέτρου Μάνταλου τώρα που ο αρχηγός της ΑΕΚ θα παροπλισθεί για αρκετό καιρό λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε: "Χθες μίλησα με τον Μέσι, μου είπε πως δεν είναι διαθέσιμος (γέλια). Όπως ξέρετε, δεν υπάρχουν δύο ίδιοι παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε αλλά ξέρω ότι σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού θα νιώσουμε την απουσία του. Όλοι οι σύλλογοι έχουν παίκτες που ξεχωρίζουν αλλά όλοι οι σύλλογοι βρίσκουν λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις..."

Για το αν θα κάνει rotation: "Και το ματς με την Μίλαν και το κυριακάτικο με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να παίξουν οι καλύτεροι."

Όσον αφορά τη Μίλαν τόνισε: "Η Μίλαν είναι πάντα ένας μεγάλος σύλλογος. Σήμερα μπορεί να φαντάζει ένας γίγαντας που κοιμάται αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτός ο γίγαντας δεν μπορεί να ξυπνήσει την Πέμπτη."

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.