Χιμένεθ: "Έτσι όπως πήγε το ματς, είναι θετικό το αποτέλεσμα"!

Ο Μανολο Χιμένεθ στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και θυμήθηκε ένα... γνωμικό που λέει πως όταν χάνεις και τελικά παίρνεις βαθμό στο τέλος, είναι... θετικό. Τι είπε για τους τραυματίες.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
jimenez EUROKINISSI

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ

"Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Μετά από τη νίκη με τη Ριέκα ήταν πρωταρχική σημασίας και μία σήμερα. Ένα νορμάλ πρώτο ημίχρονο, όχι πολύ καλό και ένα δεύτερο στο οποίο η ΑΕΚ άξιζε να νικήσει.

Δεν το κάναμε όμως γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε και δύο λάθη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε το πως έπρεπε να παίξουμε. Αφού δεχθήκαμε το γκολ ανοιχτήκαμε και δυστυχώς το σκορ έμεινε έτσι.

Όπως λένε όταν χάνεις και στα τελευταία λεπτά παίρνεις μία ισοπαλία είναι ένα... θετικό αποτέλεσμα. Λυπάμαι που το δεύτερο γκολ δεν ήρθε νωρίτερα γιατί θα μας έδινε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για τους τραυματισμούς δήλωσε: "Είναι κάτι που ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί με τόσα παιχνίδια μαζεμένα. ΑΑν δεν παίξεις τόσα παιχνίδια δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το επίπεδο. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι παίκτες που περιμένουν, νεαροί που έχουν διάθεση.

Οι μεγάλες ομάδες είναι υποχρεωμένες να παίζουν κάθε τρεις με τέσσερις μέρες. Του Σιμόες δεν είναι θλάση, είναι αρκετά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί από την προετοιμασία και ο γιατρός το ψάχνει. Με τους τραυματισμούς στην άμυνα είναι κρίμα που ο Τσόσιτς έχει παίξει τόσα πολλά λεπτά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK