Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε η Κράσνονταρ, λύτρωση στο 92' η Καμπάλα

Η Κράσνονταρ ηττήθηκε 3-1 στην "SKB-Bank Arena" του Εκατερίνεμπουργκ από μία ομάδα (Ούραλ) που μέχρι πρότινος αγνοούσε την εντός έδρας νίκη (τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες), ενώ αντίθετα η Καμπάλα λύγισε στο 92' την Σούμκαγιτ με πέναλτι (1-0). Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 3-0 της Λεβερκούζεν στην κυριακάτικη αναμέτρηση της "Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ".

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε η Κράσνονταρ, λύτρωση στο 92' η Καμπάλα

Η επιστροφή του Βλάντιμιρ Μπίστροβ δεν έφερε γούρι στην Κράσνονταρ , καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ούραλ με 3-1.

Οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία στο πρώτο 20λεπτο και στο 22' ο Όντιλ Αχμέντοβ έδωσε το προβάδισμα με πλασέ εντός περιοχής στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ , προτού αποχωρήσει λόγω σοβαρού προβλήματος τραυματισμού (τον αντικατέστησε ο Γιούρι Γκαζίνσκι).

Η Ούραλ, πάντως, δεν άργησε να απαντήσει με τον Βιάτσελαβ Ποντμπερέζκιν προ κενής εστίας στο 36', ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο καλές στιγμές του Γκέρσον Ασεβέντο.

Το δεύτερο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι και τον τραυματισμό του Μαουρίτσιο Περέιρα, πήραν τα ηνία και έφτασαν στη νίκη με τα γκολ των Ασεβέντο (μακρινό διαγώνιο σουτ στο 69'), Πάμπλο Φοντανέγιο (απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 74'), αφού η πίεση της Κράσνονταρ στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν έφερε αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της Κράσνονταρ (4-3-3): Ντίκαν, Γεντρτσέιτσουκ, Στράντμπεργκ, Γκράνκβιστ, Πετρόβ, Αχμέντοβ (24' Γκαζίνσκι), Καμπορέ, Περέιρα (53' Λαβόρδε), Μπιστρόβ (75' Βάντερσον), Σμόλοβ, Μαμάεβ.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεκσέι Γκάι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στην Καμπάλα την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σούμκαγιτ, λίγες ημέρες μετά από το 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε η Κράσνονταρ, λύτρωση στο 92' η Καμπάλα

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχασε κλασική ευκαιρία στο 32ο λεπτό, όταν ο Σαρουντίν Μαχαμανταλίεβ απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Φακούντο Περέιρα, σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες αξιόλογες επισκέψεις στα καρέ των φιλοξενούμενων, παρά το 66% κατοχής.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 49' με κεφαλιά του Γκάι και στο 70' με σουτ του Έρμιν Ζετς εντός περιοχής, προτού ακυρωθεί σωστά ως οφσάιντ ένα γκολ του Ζετς στο 75'.

Ο Ντμίτρο Μπεζοτόσνι έσωσε την εστία της Καμπάλα σε προβολή του Ουγκούρ Παμούκ στο 84ο λεπτό και στο 90ό ο Ντοντό κέρδισε έξυπνα πέναλτι από τον Τουράλ Ρζάγεβ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκάι, ενώ στο 96' ο Μπεζοτόσνι έκανε νέα σπουδαία απόκρουση και κράτησε το 1-0.

Η σύνθεση της Καμπάλα (4-1-4-1): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Τζαμάλοβ, Σαντίκοβ, Μιρζαμπάγιοβ, Ντοντό, Γκάι, Περέιρα (69' Ζετς), Αμπάσοβ (85' Ντασντεμίροβ), Αντόνοβ (46' Ζενιόβ), Αμπίσοβ.

Σε περίπατο μετέτρεψε τη μονομαχία με την Λεβερκούζεν η Ντόρτμουντ , αφού ήταν κυρίαρχη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια επιβλήθηκε 3-0.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Έχασε η Κράσνονταρ, λύτρωση στο 92' η Καμπάλα
Ντόρτμουντ

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, ήταν εξαιρετικός, δέχθηκε κίτρινη στο 61') απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις, προτού ο Γιόνας Χόφμαν ανοίξει το σκορ στο 19ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο καταγράφηκε κατοχή 61%-39%.

Ο Σίντζι Καγκάβα διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 58ο λεπτό, ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έβαλε τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων με πέναλτι στο 74', ενώ ο Γκονσάλο Κάστρο λίγο έλειψε να πληγώσει παραπάνω την πρώην ομάδα του, δευτερόλεπτα μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (δοκάρι στο 89').

Η σύνθεση της Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γιουντογκάν, Βιγκλ, Χόφμαν (64' Γιανουζάι), Καγκάβα, Μεχιταριάν (81' Ράμος), Ομπαμεγιάνγκ (88' Κάστρο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK