Ευρωπαίος Αστέρας για ένα ημίχρονο...

Το... σκωτσέζικο ντους το έκανε τελικά ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Χιμπέρνιαν. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κυριακόπουλο προηγήθηκε 2-0, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να το ανατρέψουν σε 3-2 με την ελληνική ομάδα να χάνει τεράστια ευκαιρία.

Ευρωπαίος Αστέρας για ένα ημίχρονο...

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με την Χιμπέρνιαν, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπήκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 12', ενώ το δεύτερο που ήταν και πανέμορφο σε εκτέλεση με σουτ έξω από την περιοχή στο 35'.

Οι Σκωτσέζοι παρότι το πάλευαν, στο πρώτο ημίχρονο αδυνατούσαν να πληγώσουν την ελληνική ομάδα. Στο δεύτερο, όμως, πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή.

Ο Αστέρας... έκατσε, χάνοντας το "καθαρό μυαλό" για να κρατήσει την κατοχή και να φύγει νικητής από τη Σκωτία. Αυτό εκμεταλλεύτηκε η Χιμπέρνιαν, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα κι έφτασε στην ισοφάριση στο 77'.

Σαν να μην έφταναν τα δύο τέρματα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης που δέχθηκε ο Πασαλίδης (84'). Στο 93', λοιπόν, κορυφώθηκε η... μεταμόρφωση του Αστέρα (προς το χειρότερο) και η Χιμπέρνιαν πήρε το παιχνίδι χάρη στο γκολ του Κάμπερι που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Βέβαια, τίποτα δεν χάθηκε για τον Αστέρα, αφού τα δύο εκτός έδρας γκολ δεν είναι και λίγα ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη.

Χιμπέρνιαν (Νιλ Λένον): Μπoγκντάν, Αμπρόουζ, ΜακΓκρέγκορ, Χάνλον (90+4' Πορτέους), Σλίβκα, Στίβενσον, Μάλαν, Γουϊτάκερ (46' Γκρέι), ΜακΓκιν, Καμπέρι, Μπόιλ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κότσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (54' Ρόλε), Μουνάφο, Καλτσάς (77' Μαρτίνες, Τσιλιανίδης (87' Χριστόπουλος), Μανιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK