Κοσίτσκι: "Ο Σκάζνι λέει ψέματα!"

Το ακυρωθέν γκολ της Σπάρτα Πράγας στις καθυστερήσεις δημιούργησε, όπως είναι φυσιολογικό, πολύ μεγάλο ντόρο όσον αφορά την ορθότητα της απόφασης του Κροάτη διαιτητή Στραχόνια, που ήταν κόκκινο πανί για τους φιλοξενούμενους.

Κοσίτσκι: "Ο Σκάζνι λέει ψέματα!"

Η συγκεκριμένη φάση έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Ζντένεκ Σκάζνι, με τον Τσέχο προπονητή της Σπάρτα, στην προσπάθειά του να αιτιολογήσει τα περί "κλοπής και ντροπής του Μάριο Σταχόνια", να επικαλείται στη συνέντευξη Τύπου παραδοχή του Τόμας Κοσίτσκι στον ίδιο πως δεν του έγινε επιθετικό φάουλ (όπως υπέδειξε ο διαιτητής εστίας). Ο Σλοβάκος κίπερ μίλησε στο "Goal"kai όχι μόνο έβγαλε ψεύτη τον κόουτς των Τσέχων, αλλά μας αποκάλυψε τη συνομιλία του με τον Λάφατα, ο οποίος τον ρώτησε τι συνέβη στη φάση.

"Ο Ζντένεκ Σκάζνι λέει ψέματα. Δεν μίλησα ποτέ μαζί του. Είχα συνομιλία μόνο με τον Λάφατα, τον οποίο γνωρίζω και πήγα να ανταλλάξουμε φανέλες. Οταν με ρώτησε για το τι έγινε στη φάση, του είπα πως ήταν πολλά σώματα στη μικρή περιοχή και ένιωσα πολλές επαφές και δεν κατάλαβα ποια από όλες υπέδειξε ως φάουλ ο διαιτητής. Φυσικά και υπήρχαν παραβάσεις, και όχι μόνο μία στη συγκεκριμένη φάση". Συνεπώς ο Κοσίτσκι αισθάνθηκε πως του έγιναν φάουλ, απλά δεν ήξερε ποιο ακριβώς δόθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK