Ατρόμητος-Σαράγεβο 1-3 παρ. (VIDEOS)

Σοκ στο Περιστέρι, εκτός Ευρώπης ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πέταξε στα σκουπίδια το διπλό του πρώτου αγώνα και μετά από κακή εμφάνιση έπεσε θύμα του Σαράγεβο που έφυγε με το 1-3 (στην παράταση) και το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League!

Ατρόμητος-Σαράγεβο 1-3 παρ. (VIDEOS)

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

Το 0-1:

Το 0-2:

Το 1-2:

Το 1-3:

Εικόνα αγώνα:

Στα πρώτα λεπτά του ο αγώνας θύμιζε φιλικό προετοιμασίας. Ανοιχτό παιχνίδι, ανοιχτοί χώροι και μία διάθεση για καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Από το 24' και μετά, όμως, το ματς απέκτησε χαρακτήρα και... αγωνία.

Αυτό γιατί το Σαράγεβο με το γκολ του Ντούλιεβιτς -αφού η μπάλα κόντραρε πρώτα στον Ταυλαρίδη- άνοιγε το σκορ στο Περιστέρι και ανησυχούσε τους γηπεδούχους που έδειχναν σίγουροι και άνετοι λόγω του 1-2 του πρώτου αγώνα. Αυτό το 0-1 ουσιαστικά βραχυκύκλωσε τον Ατρόμητο που -αν και είχε την κατοχή- έκανε πολλά λάθη, ειδικά στις μεταβιβάσεις και δεν μπορούσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος ο Παράσχος έριξε στο ματς τον Τάτο. Απόλυτα φυσιολογική κίνηση, αφού ο έμπειρος μέσος έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τη μπάλα και να τη μοιράσει. Η εικόνα, όμως, δεν άλλαζε. Αβίαστα λάθη για την ελληνική προσπάθεια και προσπάθεια επίθεσης με τις προωθήσεις του Γιαννούλη. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι του Σαράγεβο πατούσαν απειλητικά στην περιοχή του Ατρομήτου και απειλούσαν με το δεύτερο τέρμα που θα άφηνε εκτός Ευρώπης τους Περιστεριώτες.

Ο Παράσχος έκανε ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα βάζοντας τον Ναπολεόνι (γυρίζοντάς το σε 4-4-2) ελπίζοντας ότι θα έρθει η ισοφάριση και θα απομακρυνθούν τα μαύρα σύννεφα πάνω από το Περιστέρι και τα οποία δεν τα έφερε η βροχή.

Το καλό σουτ του Τάτου στο 69', το πρώτο μετά το πρώτο μέρος, ήταν ένα σημάδι πως ο Ατρόμητος είναι εδώ και μπορεί να απειλήσει. Μείναμε, όμως, στο σημάδι, αφού το Σαράγεβο ήταν πάλι αυτό που σόκαρε το Περιστέρι και με το 0-2 στο 80ο λεπτό από τον Μπίλμπια πήγαινε για μία ακόμη ανατροπή μετά από αυτή κόντρα στη Χάουγκεσουντ.

Τελικά ο Ατρόμητος -που βρέθηκε μπροστά στο φάσμα αποκλεισμού- βρήκε τη λύση (ξανά) από την άμυνα και συγκεκριμένα τον Ταυλαρίδη, ο οποίος στο 86' νίκησε τους πάντες στον αέρα και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα κρατώντας ζωντανούς τους γηπεδούχους.

Στην παράταση δεν είδαμε την ανά(σ)ταση του Ατρομήτου. Αντίθετα, είδαμε τη Σαράγεβο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, να χάνει ευκαιρίες, να έχει δοκάρι στο 92' και να πετυχαίνει εκ νέου σκορ πρόκρισης με το τρίτο γκολ στο 105' (Μπίλμπια).

Αδύναμος κρίκος:

Ο Ναπολεόνι μπήκε για να "γεμίσει" την επίθεση και να δώσει λύσεις στα προβλήματα του Ατρομήτου. Αυτό που κατάφερε ήταν να... γεμίσει με περισσότερο εκνευρισμό τον Γιώργο Παράσχο.

MVP:

Ο Μπίλμπια σκόραρε δις και έκανε τη ζημιά στον Ατρόμητο.

Σχόλιο:

Ο Ατρόμητος πλήρωσε τα απίστευτα λάθη του και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετώπισε το ματς. Η κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και το συγκρότημα του Παράσχου δεν έδειχνε ικανό για την ανατροπή ακόμα και μετά το γκολ του Ταυλαρίδη. Το θέμα είναι πλέον πως θα αντιμετωπίσουν στο Περιστέρι τον πρόωρο αποκλεισμό...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος (65' Ναπολεόνι), Δημούτσος, Πίτου, Μπρίτο (75' Μπάλλας), Καραμάνος, Φάμπιο (46' Τάτος).

ΣΑΡΑΓΕΒΟ: Μπάντοβιτς, Μπάριτς (103 Πρότιτς), Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουζίγκατσα, Στόιτσεβ, Ντούλιεβιτς, Τσίμιροτ, Όκιτς (68' Μπιλμπίγια), Ράντοβατς (68' Κοβάσεβιτς), Βελκόσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK