Μπάζερ μπίτερ... θανάτου!

Ο Ατρόμητος μία βδομάδα πριν έχανε 4-0 από την Ντιναμό Μπρεστ, κατάφερε να φύγει από την Λευκορωσία όμως μειώνοντας στο τέλος σε 4-3, αφήνοντας την πρόκριση να παιχτεί στο Περιστέρι. Πίσω στην πατρίδα με γκολάρα του Γιώργου Μανούσου είχε... σχεδόν περάσει, αλλά στο 95'... καταστροφή.

Μπάζερ μπίτερ... θανάτου!

Θα κάνουν καιρό να καταλάβουν στο Περιστερί τι τους... χτύπησε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων στο ματς με την Ντιναμό Μπρεστ που ολοκληρώθηκε με 1-1 σκορ.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε με τον Γιώργο Μανούσο στο 80' και κρατούσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League, έχοντας κάνει την ολική ανατροπή...

Ο κόσμος πανηγύρισε στις κερκίδες την διαφαινόμενη πρόκριση της ελληνικής ομάδας, αλλά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε δείξει τέσσερα, οι Λευκορώσοι τα έπαιξαν όλα για όλα και δικαιώθηκαν!

Με... μπασκετικό τρόπο οι φιλοξενούμενοι "σκότωσαν" τον Ατρόμητο με κεφαλιά του Νεχάιτσικ και σε συνδυασμό με το 4-3 της πρώτης "μάχης" πήραν εκείνοι την πρόκριση για να παίξουν με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ:

ΟΙ 11ΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75' Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60' Ενσικουλού), Μούγιακιτς (60' Βασιλακάκης), Κουλούρης.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (Κάβαλτσουκ): Γκούτορ, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (82' Μπαμπαβό), Βίτους, Γιούζεπτσουκ, Οσουτσούκβου, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Χομπλένκο (68' Νεχάιτσικ), Φαμέγε (46' Νιβάλντο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK