Αύξηση 70 ευρώ σε 24 ώρες τα αεροπορικά εισιτήρια για Κίεβο

Ο Ολυμπιακός είναι στις 32 ομάδες του Europa League και θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στα νοκ άουτ παιχνίδια, με την τρέλα των φίλων της ομάδας να είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μίλαν και η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων για Ουκρανία αυξάνεται διαρκώς.

Αύξηση 70 ευρώ σε 24 ώρες τα αεροπορικά εισιτήρια για Κίεβο

Οι οπαδοί τους Ολυμπιακού το δήλωσαν πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μίλαν για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Πριν ακόμα δουν το εκπληκτικό 3-1 επί της ομάδας του Γκατούζο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το κορεό με τα επτά άτομα με τις στολές και τις μάσκες των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς "La Casa de Papel", έτοιμους να... κλέψουν το τρόπαιο του Europa League, έδειχνε πίστη για πρόκριση και όχι μόνο.

Αμέσως μετά την κλήρωση της Δευτέρας, όπου η κληρωτίδα χαμογέλασε στον ελληνικό σύλλογο φέρνοντας ως αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου τα όνειρα συνεχίζονται, με τον Κριστιάν Καρεμπέ μάλιστα να δηλώνει: " Πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο μακριά, ίσως και μέχρι το φινάλε".

Μέσα σε αυτό το κλίμα ευφορίας που υπάρχει στους κύκλους του Ολυμπιακού, πολλοί είναι αυτοί που ήδη κάνουν σχέδια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ουκρανούς, στο οποίο μάλιστα θα κριθεί και η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Οι τιμές μάλιστα των αεροπορικών εισιτηρίων έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν ακόμα και αν βρισκόμαστε 2 μήνες μακριά από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο Κίεβο.

Όταν έγινε η κλήρωση ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής κόστιζε 120 ευρώ περίπου και 24 ώρες μετά το φθηνότερο είναι ήδη στα 190 ευρώ. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η τιμή αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο καθώς αυτό επιτάσσει ο νόμος της αγοράς όταν υπάρχει ζήτηση. Αν μάλιστα σκεφτούμε πως σε λιγότερο από μία ημέρα η αύξηση ήταν της τάξης του 55% μπορείτε να φανταστείτε που θα φτάσει όσο πλησιάζει ο αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK