Φαν ντε Μπρομ: "Φανταστικός ο κόσμος του ΠΑΣ"

Ο Γιον φαν ντε Μπριομ έβγαλε το καπέλο του στον κόσμο του ΠΑΣ μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι.

Αναλυτικά τόνισε: "Θεωρώ ότι ο αγώνας ήταν πιο δύσκολος από όσο περίμενα. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ο ΠΑΣ μάς αιφνιδίασε με το γκολ του. Δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα η ζέστη, προσαρμοστήκαμε μετά το πρώτο 20λεπτο. Σίγουρα ο κόσμος έπαιξε το ρόλο του, αλλά για το γκολ που δεχτήκαμε η ευθύνη είναι της ομάδας μου. Στη συνέχεια ασχολήθηκα περισσότερο με το να συνεφέρω τους παίκτες μου»,

Είναι φανταστικό να έχεις τόσο κόσμο σε ένα παιχνίδι που δεν είναι στη φυσική σου έδρα. Μου έκανε εντύπωση ότι οι οπαδοί δε σταμάτησαν να τραγουδάνε ακόμα και μετα το τέλος του αγώνα συνέχισαν να εμψυχώνουν την ομάδα.

Θεωρώ πως η ομάδα σαν σύνολο έπαιξε καλά, δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Η πρόκριση για μας ήρθε πιο δύσκολα από όσο περίμενα. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...