Απορρίφθηκε η ένσταση της Μπρόντμπι

Η UEFA απέρριψε την ένσταση της Μπρόντμπι κατά της αποβολής του Φρέντερικ Ρένοβ στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League, με συνέπεια οι Δανοί να αγωνιστούν χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα στη ρεβάνς με το "τριφύλλι".

Στο κενό έπεσε η ένσταση της Μπρόντμπι κατά της αποβολής του Φρέντερικ Ρένοβ στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Δανοί στέκονται στη φάση του δεύτερου τέρματος των "πρασίνων" και συγκεκριμένα στον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Βίκτορ Ιμπάρμπο και την ταυτόχρονη αποβολή του τερματοφύλακά τους.

Οι άνθρωποι της Μπρόντμπι στήριξαν την ένστασή τους στη φετινή αλλαγή συγκεκριμένου άρθρου του Κανονισμού 12 την οποία είχε αναλύσει το Contra.gr και η οποία αλλάζει τα δεδομένα για την "τριπλή ποινή".

Από την 1η Ιουνίου, ένας αμυνόμενος δεν δέχεται αυτόματα κόκκινη κάρτα όταν στερήσει με παράβαση προφανή ευκαιρία για γκολ σε επιτιθέμενο εντός περιοχής. Εάν στόχος του αμυνόμενου είναι η μπάλα, ωστόσο υποπέσει σε παράβαση, τότε τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.

Παρ' όλα αυτά, η UEFA απέρριψε την ένσταση, όπως γνωστοποίησαν η δανέζικη ομάδα μέσω του twitter.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.