Επίθεση στον Μπεργκ: "Πώς θα ξαναμπεί στο ίδιο μπάνιο με μαύρους συμπαίκτες του";

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ παραχώρησε συνέντευξη σε δανέζικη ιστοσελίδα και εξέφρασε την απορία του για το πώς ο Μάρκους Μπεργκ θα ξαναμπεί στο ίδιο ντους με μαύρους συμπαίκτες του, ύστερα απ' το περιστατικό με τον Λεμπογκάνγκ Φίρι.

Επίθεση στον Μπεργκ: "Πώς θα ξαναμπεί στο ίδιο μπάνιο με μαύρους συμπαίκτες του";

Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα μεταξύ της Μπρόντμπι και του Παναθηναϊκού, με αφορμή την καταγγελία των Δανών για ρατσιστική επίθεση του Μάρκους Μπεργκ στον Λεμπογκάνγκ Φίρι.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της δανέζικης ομάδας, Τρόελς Μπεχ παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Σουηδό επιθετικό, εκφράζοντας μάλιστα την απορία του για το πώς ο 30χρονος άσος θα μπαίνει από εδώ και στο εξής στο ίδιο ντους με μαύρους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο bt.dk:

"Η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην το συνεχίσουμε, γιατί στόχος μας είναι να παίρνουμε εκδίκηση στο γήπεδο. Αυτό σκεφτόμαστε.

Όταν όμως αναφερόμαστε σε ένα περιστατικό που έχουν κάνει (σ.σ. ο Παναθηναϊκός) δεν συμβαίνει για να φτιάξουμε εχθρικό κλίμα. Δεν βλέπω εξάλλου πως μπορεί να συμβεί αυτό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θέλω να τονίσω πως στηρίζουμε τους παίκτες μας όταν αντιμετωπίζουν μία κακή συμπεριφορά. Σε τέτοια περίπτωση δεν το αφήνουμε να περάσει έτσι.

Μετά από όσα συνέβησαν απορώ πως θα πάει στο ντουζ με τους μαύρους συμπαίκτες του ο Μάρκους Μπεργκ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καταγγελία στην UEFA για Μπεργκ
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Μάρκους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση"
Τιμωρία στην Μπρόντμπι από την UEFA

News 24/7

24MEDIA NETWORK