Φίρι: "Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον Μπεργκ!"

Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Μάρκους Μπεργκ και του Λεμπογκάνγκ Φίρι, ο οποίος κατηγόρησε εκ νέου τον άσο του Παναθηναϊκού για ρατσιστική επίθεση.

Φίρι: "Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον Μπεργκ!"

Η κόντρα του Μάρκους Μπεργκ με τον Λεμπογκάνγκ Φίρι δεν λέει να καταλαγιάσει. Ο ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας και κατηγόρησε εκ νέου τον άσο του Παναθηναϊκού για ρατσιστική επίθεση, τονίζοντας πως δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ για τη συμπεριφορά του.

"Ανεξάρτητα από την καταγωγή ενός ανθρώπου ή την εμφάνισή του, είναι ανεπίτρεπτο να συγκρίνεις έναν άνθρωπο με ένα ζώο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και γι' αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο. Σε αυτή την κατάσταση δεν ήταν αρκετά επαγγελματίας για να το διαχειριστεί. Και δεν με ενδιαφέρει αν ήταν εκνευρισμένος ή απογοητευμένος.

Ποτέ δεν θα τον συγχωρήσω που με έκανε να αισθάνομαι έτσι. Ξέρει την αλήθεια και εγώ το ίδιο. Και δεν το αρνήθηκε στη φυσούνα, σε ένα συμπαίκτη μου. Εκεί είπε ότι με αποκάλεσε μαϊμού, γιατί συμπεριφέρθηκα έτσι. Η ερώτηση που έχω να του κάνω είναι η εξής: "Ποια είναι η άποψή του για τους συμπαίκτες του, που έχουν το ίδιο χρώμα;". Το αφήνω όμως πίσω γιατί τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK