Μπηχτή για Μπεργκ από τον προπονητή της Μπρόντμπι

Αιχμές για τον Μάρκους Μπεργκ άφησε ο προπονητής της Μπρόντμπι Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γερμανός προπονητής της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, δεν κρατήθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό και άφησε αιχμές για τον Μάρκους Μπεργκ σχετικά με τα όσα είχαν γίνει στο πρώτο ματς.

Θυμίζουμε ότι ο Τσόρνιγκερ μετά τη λήξη του αγώνα της Λεωφόρου (3-0) ζήτησε το λόγο από τον Σκανδιναβό στράικερ για τις λογομαχίες του με τους Δανούς, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι σε... επικίνδυνο σημείο!

Αυτή τη φορά προτίμησε να πει πως ο Μπεργκ δεν έχει θέση στο γήπεδο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ελπίζω να μην επηρεαστούν οι παίκτες μου από ό,τι έγινε στο πρώτο ματς. Αν συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας. Εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που είμαστε καλοί. Και δεν είμαστε καλοί στο trash talking.

Ξέρω τι άκουσα και τι είπα με τον Μάρκους Μπεργκ. Ήταν νικητής στο γήπεδο στο πρώτο ματς, αλλά δεν έχει θέση στο γήπεδο. Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι όμως".

"Θέλουμε να νικήσουμε και μετά θα δούμε. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε πολλά σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ματς ήμασταν στο ίδιο επίπεδο μέχρι την αποβολή, ακόμη και στη συνέχεια. Θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως συνέβη στο πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα. Αν το κάνουμε, πιστεύω πως έχουμε ελπίδες".

Για το αν το 7-0 επί της Άαρχους πρέπει να αποτελέσει οδηγό: "Όλα όσα κάναμε στο ματς αυτό έπιαναν, ενώ όσα έκανε ο αντίπαλος όχι.

Δεν υπάρχουν πολλά να κρατήσουμε από το πρώτο ματς από πλευράς τακτικής, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε πολλά από άποψη διάθεσης. Δεν σταματήσαμε στα 3 ή 4 γκολ και δεν πρέπει να σταματήσουμε αύριο αν δεχτούμε ένα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε πως θέλουμε να νικήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απορρίφθηκε η ένσταση της Μπρόντμπι
Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε την Μπρόντμπι
Φίρι: "Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον Μπεργκ!"