Τα 12 εκατομμύρια της Μπέρνλι μπήκαν στη λίστα για Ολυμπιακό!

Ό,τι έχει και δεν έχει ρίχνει η αγγλική ομάδα στις μάχες με τον Ολυμπιακό προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Τα 12 εκατομμύρια της Μπέρνλι μπήκαν στη λίστα για Ολυμπιακό!

Η Μπέρνλι ξόδεψε +30 εκατομμύρια ευρώ για ενισχυθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού. Μετρημένες, αλλά δαπανηρές οι κινήσεις της.

Μεταξύ του στόπερ Γκίμπσον (17 εκατομμύρια) και του γκολκίπερ Χαρτ (4 εκατομμύρια) βρίσκεται ο Τσέχος επιθετικός Ματέι Βίντρα. Για τον οποίο ξοδεύτηκαν περισσότερα από μια ντουζίνα εκατομμύρια. Ο 26χρονος φορ είναι διεθνής και από τα 18 του παίζει εκτός συνόρων. Από τους ποδοσφαιριστές που... εκμεταλλεύτηκε η οικογένεια Πότσο, πέρασε από την Ουντινέζε, την Μπριζ, τη Γουότφορντ δύο φορές, τη Γουέστ Μπρομ, τη Ρέντινγκ και την Ντέρμπι από το 2016 μέχρι πέρυσι. Εκεί στέριωσε, εκεί έφτιαξε το όνομά του σκοράροντας αρκετά, σ' αυτήν η Μπέρνλι έσκασε το "ζεστό" χρήμα για να τον αποκτήσει.

Ντεμπούτο ακόμη δεν έχει κάνει, ο κόουτς Ντιτς πάντως τον υπολογίζει. Ως εναλλακτική επιλογή προφανώς, αφού Γουντ και Βόουκς προηγούνται τη δεδομένη στιγμή, γνωρίζοντας επαρκώς τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Παρόλα αυτά ο Βίντρα είναι μια έξτρα απειλή για την άμυνα του Ολυμπιακού, αν και εφόσον μπει στην τελική 18άδα κάποιου εκ των δυο αγώνων. Στην ευρω-λίστα πάντως δηλώθηκε και αυτό έχει τη σημασία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK