Έγραψε ιστορία στο Γιουρόπα Λιγκ η Έστερσουντ!

Η Έστερσουντ, που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη, έγραψε ιστορία στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού ο Μπρούα Νούρι έγινε ο πρώτος Ιρακινός ποδοσφαιριστής που σκοράρει στους ομίλους (VIDEO)!

Ostersund's Brwa Nouri, right, battles for the ball with Zorya's Maksym Lunov during the Group J Europa League soccer match between Zorya Luhansk and Ostersund at the Arena Lviv stadium in Lviv, Ukraine, Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Yevheniy Kravs)
nouri AP IMAGES

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων επί της Ζόρια, η Έστερσουντ ξεκίνησε με το... δεξί και στην αναμέτρηση κόντρα στην Χέρτα. Η ομάδα του Πότερ κέρδισε πέναλτι στο 21ο λεπτό και ο Μπρούα Νούρι το μετέτρεψε σε γκολ στο 22'.

Το συγκεκριμένο γκολ μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ιστορικό στο θεσμό, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Νούρι έγινε ο πρώτος Ιρακινός ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε φάση ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Ο 30χρονος μέσος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα μπροστά από τον δικό μας Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο φορώντας το... 22 στην πλάτη. Κάτι συμπτώσεις όμως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK