"Πόλεμος" Ρώσων - Ουκρανών για τα επεισόδια στο Κολωνάκι!

Το ματς ΑΕΚ - Ντιναμό γράφτηκε στην ιστορία, ωστόσο Ρώσοι και Ουκρανοί συνεχίζουν να ασχολούνται. Ο λόγος για τον οποίο επιμένουν είναι τα επεισόδια στο Κολωνάκι μεταξύ χούλιγκαν που συνεπλάκησαν σε καφετέρια. Πώς εμπλέκονται οπαδοί της Σπαρτάκ και ποιος... προπαγανδίζει.

"Πόλεμος" Ρώσων - Ουκρανών για τα επεισόδια στο Κολωνάκι!

Ουκρανικά δημοσιεύματα κατηγορούν αντίστοιχα ρώσικα για παραπληροφόρηση όσον αφορά το επεισόδιο που συνέβη μεταξύ χούλιγκαν σε κοσμική καφετέρια του Κολωνακίου. " Εμφύλιος" μεταξύ δημοσιογράφων για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος διαδίδει ψέματα!

Οι Ρώσοι γράφουν πως Ουκρανοί " ακροδεξιοί" επιτέθηκαν σε συμπατριώτες τους θαμώνες στην καφετέρια, επειδή απλά μιλούσαν ρώσικα!

Από την άλλη πλευρά, οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι οι οπαδοί της Ντιναμό ήταν αυτοί που καθόντουσαν αμέριμνοι και απολάμβαναν τον καφέ τους όταν δέχθηκαν επίθεση από Ρώσους χούλιγκαν της Σπαρτάκ Μόσχας που ήρθαν στην Ελλάδα με συγκεκριμένο σκοπό.

Μάλιστα, η ουκρανική πλευρά επικαλείται σχόλια σε φόρουμ " Ultras" που επιβεβαιώνουν ρώσικη εμπλοκή οπαδών στο συμβάν του Κολωνακίου...

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι τεταμένες και τα μίντια κατηγορούν το ένα το άλλο για προπαγάνδα...

Όπως επίσης, κόντρα μίσους υπάρχει και μεταξύ των Σπαρτάκ Μόσχας και Ντιναμό Κιέβου με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε βεντέτα από το 1987 όταν οι οπαδοί της Ντιναμό διέλυσαν λεωφορεία οπαδών και χτύπησαν παίκτες της Σπαρτάκ πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Το ουκρανικό Μέσο "obozrevatel.com", πάντως, το... τραβάει παραπάνω αναφέροντας πως οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν εντός του γηπέδου πανό κατά της Ουκρανίας. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, καθώς οι Ενωσίτες τα μόνα πανό που σήκωσαν ήταν αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στην ίδια τη χώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK