Ένταση και επεισόδια από οπαδούς της Σάλκε στη Θεσσαλονίκη

Μερίδα οπαδών της Σάλκε που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν τα ξημερώματα με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις.

Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν τα ξημερώματα. Μερίδα οπαδών της Σάλκε (λιγότερα από 100 άτομα) επιτέθηκαν με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ που βρισκόταν σε επιφυλακή στην πλατεία Δημοκρατίας.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν και απώθησαν τους θερμόαιμους οπαδούς της γερμανικής ομάδας. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν σχεδόν 1500 φίλοι των "βασιλικών μπλε" και η Αστυνομία εκφράζει φόβους για συμπλοκές με τους υποστηρικτές του Δικεφάλου, πριν από το ματς.

Το σχέδιο προβλέπει να συγκεντρωθούν οι οπαδοί της Σάλκε στον Λευκό Πύργο στις 17.00 και θα τους γίνει σωματικός έλεγχος. Ακολούθως θα μεταφερθούν με τουριστικά λεωφορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.