Δίνει... απαντήσεις στους επικριτές του ο Βενγκέρ

Μπορεί η Άρσεναλ στην Αγγλία να παραπαίει, στην Ευρώπη όμως είναι με το ενάμιση πόδι στους "8" του Γιουρόπα Λιγκ! "Κηδεία" της Ζάλτσμπουργκ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που όμως φωνάζει δικαιολογημένα (VIDEO).

Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
wenger AP IMAGES

Έτσι όπως πάει η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ η μοναδική ελπίδα της Άρσεναλ να πάρει την επόμενη σεζόν μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ. Σε αντίθεση με την Αγγλία, στην Ευρώπη οι "κανονιέρηδες" τα πάνε καλά.

Την Πέμπτη μάλιστα κλείδωσαν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους "8".

Μχιταριάν και Ράμσεϊ σκόραραν στο Μιλάνο και η Άρσεναλ πέρασε με 2-0 κόντρα στην Μίλαν. Διπλό έκανε και η Ζάλτσμπουργκ στην έδρα της Ντόρτμουντ, με την Μπορούσια όμως να έχει πολλά παράπονα για το 1-0 των Αυστριακών που ήρθε μετά από ένα... περίεργο πέναλτι.

Από εκεί και πέρα η Ατλέτικο έκανε... πάρτι με την τραγική άμυνα της Λοκομοτίβ, ενώ η Λυών έφυγε με διπλάκι από την Μόσχα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λυών 0-1

Ντόρτμουντ - Ζάλτσμπουργκ 1-2

Μίλαν - Άρσεναλ 0-2

Λάτσιο - Ντιναμό Κιέβου 2-2

Λειψία - Ζενίτ 2-1

Μαρσέιγ - Μπιλμπάο 3-1

Σπόρτινγκ - Πλζεν 2-0

AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK