Απογοητευτικός Ολυμπιακός, 0-0 με Οσμανλίσπορ

Ο μέτριος Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την εξίσου άγευση Οσμανλισπόρ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πλέον πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στη ρεβάνς της Αγκυρας για να φτάσει στην επόμενη φάση του Europa League. Με 10 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι ο πρωταθλητής λόγω αποβολής του Βιάνα στο 74'.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κατώτερος του αναμενομένου και των προσδοκιών των οπαδών του... Ο Ολυμπιακός έμεινε για ένα ακόμα φετινό ευρωπαϊκό του ματς χωρίς νίκη μέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (μετράει μόνο μία νίκη με την Αστάνα σε έξι συνολικά παιχνίδια του!) και με το 0-0 με την Οσμανλίσπορ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "32" του Europa League ναι μεν μένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά θα πρέπει να την πάρει μέσα στην Άγκυρα. Έχει πάντως τη δυνατότητα να τα καταφέρει καθώς απέναντί του θα βρει μία ομάδα που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος μέσα στο 2017 και η οποία έδειξε στο Φάληρο πως δεν έχει μεγάλες δυνατότητες. Τρανή απόδειξη ότι σε 96 λεπτά δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία ενώ από το 74' και μετά που έπαιξε με παίκτη παραπάνω (λόγω αποβολής του Ρομαό με απευθείας κόκκινη) δεν έκανε καν προσπάθεια για να απειλήσει!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όσο για τον Ολυμπιακό; Οι ευκαιριές του μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και όχι απαράιτητα μέσα από οργανωμένη προσπάθεια. Η πρώτη του επικίνδυνη στιγμή ήταν με την εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στο 3' που πέρασε άουτ ενώ οι άλλες δύο καλές του στιγμές στο πρώτο μέρος ήταν στο δίλεπτο 41'-42', με τον γκολκίπερ Καρτσεμάρσκας να αποκρούει αρχικά στην κλειστή γωνία το σουτ του Μποτία μέσα από την περιοχή και λίγο μετά εκείνο του Καρντόσο από το ημικύκλιο. Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν μόλις δύο καλές στιγμές: στο 55' ο Καρτσεμάρσκας έδειξε καλά αντανακλαστικά στο σουτ του Σεμπά ενώ στο 57' "απογειώθηκε" στην αριστερή του γωνία και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μαρτίνς.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Συμπερασματικά, ο Λεάλι είχε ένα ήσυχο βράδυ όμως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη γιατί απλούστατα ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Χωρίς κίνηση, με τους δύο αμυντικούς μέσους (Μαρτίνς, Ρέτσο) να έχουν απόσταση από τους τέσσερις παίκτες μπροστά τους και με τον Καρντόσο ωσεί παρών δεν μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα, με τους Πειραιώτες να έχουν για καλύτερο παίκτη τον Σεμπά σε διάρκεια (από κοντά σε απόδοση ο μαχητής Ανδρούτσος) και στην άμυνα τον Μποτία. Από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή ο Μανθάτης έδειξε όρεξη και διάθεση να "ανακατέψει" την αντίπαλη άμυνα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να υστερούν όμως σε αυτοματισμούς, κίνηση και δημιουργία και να καλούνται πλέον μοιραία να πάρουν την πρόκριση μέσα στην Τουρκία σε επτά βράδια από τώρα...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς (88' Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (71' Μανθάτης), Ανδρούτσος, Σεμπά, Καρντόσο (76' Ρομαό)

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ: Καρτσεμάρσκας, Βρσάγεβιτς, Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Λουίζ Κάρλος (87' Μαχέρ), Τσαγκιράν, Εν' Ντιάιγ, Μπιφουμά (94' Μεχμέτ), Ρεγκατέν, Ντελάρζ (81' Ρουτσέσκου)

TO LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK