Κατώτερος της περίστασης ο ΠΑΟΚ

Αν και άρχισε καλά το ματς στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από το πρώτο γκολ της Σάλκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέρρευσε για να έρθει το βαρύ 3-0 υπέρ των Γερμανών. Διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων που φάνηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατώτερος της περίστασης ο ΠΑΟΚ

Το... όνειρο έσβησε νωρίς για τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια κράτησε μόλις 27 λεπτά, όταν ο Μπούργκσταλερ με κοντινό πλασέ μετά από ασταθή απόκρουση του Γλύκου έκανε το 1-0 και... πάγωσε την "καυτή" μέχρι εκείνο το σημείο Τούμπα.

Από το 0-1 κι έπειτα ο "δικέφαλος" έπαψε να... υπάρχει και να δημιουργεί κινδύνους μπροστά στην εστία της Σάλκε. Από την άλλη πλευρά οι Γερμανοί, χωρίς να κάνουν κάτι το σπουδαίο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσαν το μηδέν δίχως κόπο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ίβιτς έριξε στο ματς, αρχικά τον Τζάλμα Κάμπος και στη συνέχεια τον Ενρίκε, όμως δεν κατάφερε να αλλάξει στο ελάχιστο την εικόνα της ομάδας του, η οποία στο 82' δέχτηκε και δεύτερο τέρμα με κοντινή κεφαλιά του Μάξ Μάιερ, μετά από σέντρα του Χέβεντες από δεξιά. Το τελικό 0-3 που έβαλε... ταφόπλακα ακόμη και στις ελάχιστες ελπίδες των "ασπρόμαυρων", πέτυχε στο 90ο λεπτό ο Χούντελαρ με κοντινό σουτ και με τον Γλύκο εξουδετερωμένο, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Πλέον η ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (19:00) αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς μοιάζει να χρειάζεται ένα θαύμα προκειμένου να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να αλλάξει τα δεδομένα και να πάρει την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Μαλεζάς, Χοσέ Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (76' Πέντρο Ενρίκε), Μυστακίδης (55' Τζάλμα Κάμπος), Αθανασιάδης (85' Ουάρντα).

ΣΑΛΚΕ (Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Σεπφ (46' Κέχρερ), Χέβεντες, Νάλντο, Νάστασιτς, Κολάσινατς, Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μαξ Μάιερ, Καλιτζούρι (78' Κονοπλιάνκα), Μπούργκσταλερ (84' Χούντελαρ).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK