Είπε "αντίο" με ψηλά το κεφάλι ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε γενναία στην "Veltins Arena", κοίταξε στα μάτια τη Σάλκε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από μία τιμητική ισοπαλία (1-1). Με αυτογκόλ του Νάστασιτς το τελευταίο ευρωπαϊκό εφετινό γκολ του "δικεφάλου". Καλό ποδόσφαιρο και ευκαιρίες η ομάδα του Ιβιτς.

Είπε "αντίο" με ψηλά το κεφάλι ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν πήγε για τουρισμό στη Γερμανία. Το 0-3 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα δεν του άφηνε ελπίδες για πρόκριση, όμως αυτό δεν πτόησε κανέναν στην ομάδα και άπαντες πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί με... ψηλά το κεφάλι η εφετινή ευρωπαϊκή πορεία.

Οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν με πολλή όρεξη στο ματς και έδειξαν διάθεση να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στους Γερμανούς, όπως και έγινε. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 23ο λεπτό με τέρμα του Σεπφ (κοντινό πλασέ από ασίστ του Τσούπο Μοτίν).

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους "βασιλικούς μπλε", ο Μυστακίδης σέντρα από αριστερά, ο Κουλούρης έκανε την προβολή, με την μπάλα να ακουμπά στο πόδι του Νάστασιτς, παίρνοντας πορεία προς τα δίχτυα του Φέρμαν, για το 1-1.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ "οπλίστηκαν" με αυτοπεποίθηση και προσπάθησαν να διασπάσουν για δεύτερη φορά την άμυνα των Γερμανών.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο δεύτερο μέρος κι αν οι παίκτες του Ίβιτς το πίστευαν λίγο παραπάνω, δεν ήταν δύσκολο να φτάσουν σε ένα ακόμη γκολ. Τελικά τα λεπτά κύλησαν με τη Σάλκε να έχει στο τέλος κάποιες καλές στιγμές, με κυριότερη το δοκάρι του Κέρερ στο 95'.

Οι συνθέσεις:

Σάλκε (Μ. Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Χέβεντες, Γκάις, Κολάσινατς, Μάιερ, Μπενταλέμπ (Κέρερ 84΄), Τσούπο-Μοτίνγκ (Γκορέτσκα 56΄), Χούντελαρ, Σεπφ, Νάστασιτς, Νάλντο (Μπαντστούμπερ 72΄).

ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μυστακίδης (Ενρίκε 63΄), Κίτσιου, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ουάρντα (Μπίσεσβαρ 69΄), Κουλούρης, Κάμπος (Πέλκας 78΄).

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK