Πέθανε αστυνομικός στο Μπιλμπάο!

Οι χειρότεροι εφιάλτες των Βάσκων έγιναν πραγματικότητα στο Μπιλμπάο, όταν αστυνομικός πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις συγκρούσεις με Ρώσους χούλιγκαν. Χάος έξω από το "Σαν Μαμές", συγκλονιστικές φωτογραφίες

Παρά τις προσπάθειες των Αρχών στο Μπιλμπάο τα επεισόδια με Ρώσους χούλιγκαν δεν αποφεύχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Περίπου 200... κομάντο "Ultras" πήγαν νωρίτερα έξω από το γήπεδο της Αθλέτικ και άρχισαν να συγκρούονται τόσο με τον κόσμο όσο και την Αστυνομία.

Μέσα στο χάος που επικράτησε, όταν η Αστυνομία μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους χούλιγκαν από τον υπόλοιπό κόσμο, ένας από αυτούς υπέστη καρδιακή ανακοπή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τέσσερις ακόμα αστυνομικούς.

Δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή και πέθανε. Οι εικόνες από το σημείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

 

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.