Μήπως έβλεπαν Πορτογαλία - Μαρόκο στην UEFA;

Με τη... λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο μεσημεριανό παιχνίδι της Τετάρτης άρχισε η κλήρωση του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

Στις 15:00 ήταν προγραμματισμένη ν' αρχίσει η διαδικασία της κλήρωσης για το β' προκριματικό γύρο του Europa League, στις 15:45 μπήκαν τα μπαλάκια στα ειδικά μπολ.

Σαν να περίμεναν οι ιθύνοντες της UEFA την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου στο Πορτογαλία-Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη.

Διότι άλλη εξήγηση για τη μετάθεση της... έναρξης της διαδικασίας κατά 45 λεπτά δεν δόθηκε μετά από δύο παρατάσεις (από τις 15:00 στις 15:20 και από εκεί στις 15:30).

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.