Λόπεθ: "Είμαστε έτοιμοι για όλα"

Ο Πέδρο Λόπεθ δηλώνει γνώστης της κατάστασης που θα έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Πέμπτης και τονίζει ότι όλοι είναι έτοιμοι για κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν.

Λόπεθ: "Είμαστε έτοιμοι για όλα"
INTIME SPORTS

"Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Βρισκόμαστε στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε ένα πολύ καλό γήπεδο με υπέροχη ατμόσφαιρα", ανέφερε αρχικά ο 29χρονος αμυντικός.

" Είναι σαφές ότι πηγαίνουμε με ένα καλό σκορ (στην Αθήνα) και έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά εμείς σεβόμαστε αρκετά τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος έχει τη δική του ιστορία και στο ρόστερ του υπάρχουν πολλοί διεθνείς. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, επειδή σίγουρα θα μας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στην άμυνα".

Για το πιθανό αντίπαλό τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, είπε: " Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει όσο κοιτάμε εμείς τη δική μας απόδοση. Ίσως επειδή η Ρούμπιν μας είναι άγνωστη και ξέρουμε περισσότερο την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK