Τι έκανε η Λεβάντε

Με ώθηση από τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, η Λεβάντε απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στην έδρα της φορμαρισμένης Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 24η αγωνιστική της Primera Division, παρότι στο 57ο λεπτό έχασε με 2η κίτρινη κάρτα τον Νίκο Καράμπελα.

Τι έκανε η Λεβάντε

Η αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" στη φάση των 32 του Europa League δεν επιχείρησε να ελέγξει το ματς, περιμένοντας στα μετόπισθεν τους Βάσκους. Οι γηπεδούχοι, όμως, παίζοντας ένα παρόμοιο παιχνίδι τακτικής, απέτυχαν να κυριαρχήσουν. Χρειάστηκαν 2 πέναλτι για να σημειωθούν τα τέρματα της αναμέτρησης στο "Ανοέτα", αρχικά από τους γηπεδούχους (στην παράβαση υπέπεσε ο Καράμπελας), με τον Κάρλος Βέλα να ανοίγει το σκορ στο 17'. Περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο Μίτσελ ισοφάρισε σε 1-1 με το 3ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα (μετράει και 5 ασίστ) και το παιχνίδι έχασε ξανά το ρυθμό του.

Τι έκανε η Λεβάντε

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, όμως, και σε 3 τέτοιες περιπτώσεις χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του MVP της Λεβάντε, τερματοφύλακα Κέιλορ Νάβας. Στο 51ο λεπτό, πάντως, οι παίκτες του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ θα μπορούσαν να είχαν πάρει προβάδισμα, εάν ο Μίτσελ ήταν πιο εύστοχος και δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι. Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι κλείνονταν ολοένα και πιο πίσω, μετά και την αποβολή του Καράμπελα στο 57'. Ο Χουανφράν πέρασε στο ματς στη θέση του Πέδρο Ρίος, αναλαμβάνοντας όλη την αριστερή πτέρυγα και παρά την πίεση της Ρεάλ Σοσιεδάδ (που για 8ο σερί παιχνίδι η αντίπαλός της δέχεται κόκκινη κάρτα), μία ευκαιρία του Αντουάν Γκριεζμάν δεν ήταν αρκετή για να ανησυχήσει τη Λεβάντε.

Η σύνθεση της Λεβάντε: Νάβας, Λελ (46' Λόπεθ), Μπαγεστέρος, Βύντρα, Καράμπελας, Ιμπόρα, Ντιοπ, Βάλδο, Μίτσελ (80' Ρουμπέν), Ρίος (59' Χουανφράν), Μάρτινς

News 24/7

24MEDIA NETWORK