Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!

Μία από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες της ιστορίας του πέτυχε στη Φλωρεντία ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος με γκολ του Ροντρίγκες στο 93' νίκησε την Φιορεντίνα με 3-2 και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League μετά από ένα τρελό ματς. Χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απίστευτο, εκπληκτικό, μοναδικό! Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (24/11) την πρώτη νίκη της ιστορίας του στα Κύπελλα Ευρώπης σε ιταλικό έδαφος και η νίκη αυτή γράφτηκε πάνω στον αγωνιστικό χώρο του "Artemio Franchi" με τον πλέον συγκλονιστικό και ανατριχιαστικό τρόπο που θα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του: με ΓΚΟΛΑΡΑ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για το 3-2 επί της Φιορεντίνα!

Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δράστης ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος εξιλεώθηκε για την απίστευτη χαμένη ευκαιριά του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (το κοντινό πλασέ του σε άδεια από γκολκίπερ εστία κόπηκε πάνω στη γραμμή από τον Τόμοβιτς) πετυχαίνοντας ένα τέρμα χάρμα ειδέσθαι. Πήρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του γκολκίπερ Λετσερίνι, με το... buzzer beater του άσου του "Δικεφάλου" να ενδέχεται μάλιστα να φέρει και πρόκριση σε 14 βραδιές από τώρα.

Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και αυτό γιατί μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League οι "ασπρόμαυροι" του Ίβιτς ισοβαθμούν στη 2η θέση του 10ου ομίλου με την Καραμπάγκ και θέλουν στο φινάλε να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Αζέρους, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Σλόβαν Λίμπερετς και την Καραμπάγκ την Φιορεντίνα...

Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το χιτσκοκικό φινάλε που σήκωσε στο πόδι όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ και τους γέμισε με τεράστια υπερηφάνεια; Προηγουμένως είχαμε παρακολουθήσει ένα άκρως χορταστικό ματς, με τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και έναν δαιμονιώδη ρυθμό, τουλάχιστον στην πρώτη ώρα αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην ομάδα της Τοσκάνης ανοίγοντας το σκορ στην πρώτη τους ευκαιρία με τον Σάκχοφ (6') και έχοντας δοκάρι με τρομερό σε δύναμη σουτ του Ροντρίγκες (8'), οι γηπεδούχοι "απάντησαν" με δύο δοκάρια μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (19' Μπερναρντέσκι, 21' Κριστόφορο) ενώ ο ΠΑΟΚ "χτύπησε" στο 26' με νέα αντεπίθεση και υπέροχο γκολ από τον Τζάλμα Κάμπος.

FLORENCE, ITALY - NOVEMBER 24: Djalma Campos of PAOK FC celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League match between ACF Fiorentina and PAOK FC at Stadio Artemio Franchi on November 24, 2016 in Florence, .  (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)
FLORENCE, ITALY - NOVEMBER 24: Djalma Campos of PAOK FC celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League match between ACF Fiorentina and PAOK FC at Stadio Artemio Franchi on November 24, 2016 in Florence, . (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images) GETTY IMAGES

Οι Ιταλοί δεν τα παράτησαν, συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά, μείωσαν με τον Μπερναρντέσκι στο 33' (σουτ εκτός περιοχής) και στο 50' έφεραν το ματς στα ίσα με όμορφο πλασέ του Μπαμπακάρ μέσα από την περιοχή (50') ενώ στο τελευταίο ημίωρο ο ρυθμός έπεσε μετά απο την "καταιγίδα" γκολ και φάσεων και όλοι πίστευαν πως το 2-2 θα ήταν και το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ άλωσε την Φλωρεντία και έγραψε ιστορία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήταν άλλωστε ένα αποτέλεσμα που εξυπηρετούσε την Φιορεντίνα αφού εξασφάλιζε πρόκριση (χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό) και κρατούσε ζωντανό τον ΠΑΟΚ (από τη στιγμή που έχασε η Καραμπάγκ από την Λίμπερετς), όμως πολλοί δεν λογάριαζαν τον ξενοδόχο.

Paok's forward from Netherlands Garry Mendes Rodrigues (C) celebrates after scoring during the round qualifying UEFA Europa League football match Fiorentina versus Paok, on November 24, 2016 at the "Artemio Franchi" stadium in Florence. / AFP / ANDREAS SOLARO        (Photo credit should read ANDREAS SOLARO/AFP/Getty Images)
Paok's forward from Netherlands Garry Mendes Rodrigues (C) celebrates after scoring during the round qualifying UEFA Europa League football match Fiorentina versus Paok, on November 24, 2016 at the "Artemio Franchi" stadium in Florence. / AFP / ANDREAS SOLARO (Photo credit should read ANDREAS SOLARO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Και αυτός ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες που "ξέρανε" την Φιορεντίνα στο 93' με τον κεραυνό του και έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ονειρεύονται πλέον πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Europa League. Και έχουν κάθε λόγο να το πιστεύουν μετά από αυτή την σπουδαία εμφάνιση και αυτό το ιστορικό αποτέλεσμα...

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΟΚ 2-3 (GOALS)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Γκονζάλο, Μίλιτς (51' Κιέζα), Μπαντέλι, Βετσίνο, Κριστόφορο (66' Σάντσες), Μπερναρντέσκι, Τέγιο (83' Ίλιτσιτς), Μπαμπακάρ.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ (83' Μυστακίδης), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κάμπος (71' Πέλκας), Κουλούρης (61' Τιάμ)

TO LIVE CHAT

19:49
Καλησπέρα σας. Σε κάτι περισσότερο από 10 λεπτά θα έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τον ΠΑΟΚ στο "Artemio Franchi" για την 5η αγωνιστική του Europa League.
19:50
Η Φιορεντίνα έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και χρειάζεται έναν ακόμα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους "32" της διοργάνωσης
19:52
Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Ιταλία (δεν τα έχει καταφέρει στα έξι προηγούμενα ματς που έχει δώσει στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων) προκειμένου να ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης.
19:53
Η βαθμολογία του 10ου ομίλου μετά από 4 αγωνιστικές:

1. Φιορεντίνα 10 (11-2)
2. Καραμπάγκ 7 (6-7)
3. ΠΑΟΚ 4 (2-4)
4. Σλόβαν Λίμπερετς 1 (4-1)
19:58
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Γκονζάλο, Μίλιτς, Μπαντέλι, Βετσίνο, Κριστόφορο, Μπερναρντέσκι, Τέγιο, Μπαμπακάρ.
ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κάμπος, Κουλούρης.
20:00
Οι αναπληρωματικοί της Φιορεντίνα:  Ταταρουσάνου, Σάντσεζ, Ζάρατε, Κάλινιτς, Σαλτσέδο, Τσιέσα, Ίλισιτς.

Οι αναπληρωματικοί του ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Τιάμ, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κίτσιου, Πέλκας.
20:02
Λίγος κόσμος στο γήπεδο της Φιορεντίνα. Καμία σχέση με κάποιον αγώνα που θα έδινε στη Serie A η ομάδα του Σόουζα. Γεμάτο το πέταλο που φιλοξενεί τους εκδρομείς οπαδούς του ΠΑΟΚ.
20:02
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
20:04
Υπάρχει ένα σενάριο που κρατάει ζωντανό τον ΠΑΟΚ ακόμα και αν δεν νικήσει. Θα πρέπει όμως να πάρει την ισοπαλία και την ίδια ώρα στο άλλο ματς του ομίλου, να χάσει η Καραμπάγκ από την Σλόβαν Λίμπερετς.
20:06
ΓΚΟΛ! Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ μέσα στη Φλωρεντία, με τον Σάκχοφ να νικάει με κοντινό σουτ τον γκολκίπερ της Φιορεντίνα, Λετσερίνι (η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του) και να γράφει το 1-0 για την ομάδα του Ίβιτς!
20:08
Στην πρώτη του επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Κάμπος βρήκε ελεύθερο πεδίο εκτός περιοχής και εξαπέλυσε το δυνατό σουτ, ο Λετσερίνι απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα στρώθηκε στον Σάκχοφ, με τον μέσο του "Δικεφάλου" να μη χάνει την ευκαιρία...
20:09
ΔΟΚΑΡΙ! Τρομερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-0 πριν κλείσει το 10λεπτο!
20:09
μαριακος : Γκοοοοοοοοοοοολ
20:10
Ο Γκάρι Ροντρίγκες έπιασε ένα τρομερό σε δύναμη σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και σε θέση λίγο αριστερά, με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Λετσερίνι και να φεύγει άουτ. Ο "Δικέφαλος" έχει πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους!
20:12
Δείτε το γκολ του Σάκχοφ με το οποίο ο ΠΑΟΚ προηγείται από το 5ο λεπτό!
20:13
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σλόβαν Λίμπερετς άνοιξε το σκορ κόντρα στην Καραμπάγκ. Το αποτέλεσμα αυτό εξυπηρετεί τον "Δικέφαλο" καθώς κυνηγάει την Καραμπάγκ στη βαθμολογία.
20:14
Φτάσαμε στο 14ο λεπτό. Πολύ γρήγορος ο ρυθμός στο ξεκίνημα του αγώνα.
20:14
Φώτης : Μακάρι να κρατήσει το σκόρ ο ΠΑΟΚ
20:15
Η Φιορεντίνα είναι αήττητη στα επτά τελευταία ματς που έχει δώσει για φάση ομίλων Europa League αλλά στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει αυτό που ήθελε. Να βάλει ένα γκολ και να βλέπει πλέον το παιχνίδι με άλλη ψυχολογία/οπτική/τακτική προσέγγιση.
20:17
Το πρώτο τέταρτο του αγώνα βρίσκει την Φιορεντίνα να έχει 69% κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΟΚ μόλις 31%, όμως οι τελικές προσπάθειες είναι 0 για τους "βιόλα" και 4 για την ελληνική ομάδα.
20:18
Η εδαφική υπεροχή της Φιορεντίνα δεν της έχει επιτρέψει να απειλήσει έστω μία φορά τον Μπρκιτς.
20:19
18': Άλλη μία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες, με το σουτ του να αποκρούεται από τον Λετσερίνι που έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του.
20:21
ΔΟΚΑΡΙ για την Φιορεντίνα! Ο Μπερναρντέσκι έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό πόδι, με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι ("άγαλμα" ο Μπρκιτς που δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς η μπάλα έφυγε με πολύ μεγάλη ταχύτητα από το πόδι του) και έπειτα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού.
20:22
ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ για την Φιορεντίνα! Νέα μεγάλη φάση από τους γηπεδούχους, με τον Κριστόφορο να πιάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι ενώ στη συνέχεια αναπήδησε πάνω στη γραμμή.
20:25
Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαμπακάρ επιχείρησε να παραβιάσει την εστία του Μπρκιτς με σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ απέκρουσε σε κόρνερ.
20:26
25': Πιέζει ασφυκτικά η Φιορεντίνα μετά το πρώτο τέταρτο και έχει ήδη δύο δοκάρια!
20:26
ΓΚΟΛ! 2-0 για τον ΠΑΟΚ!
20:28
Η Φιορεντίνα έχανε τις ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο και ο ΠΑΟΚ βάζει το γκολ! Τρομερό γκολ από τον Τζάλμα Κάμπος με εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε στο δεξί παραθυράκη του Λετσερίνι!
20:29
marmaga : ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΑΑΡΑΑΑΑΑ!
20:29
Δείτε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ με την υπογραφή του Τζάλμα Κάμπος!
20:31
Λίγο πριν το γκολ του Κάμπος, η Φιορεντίνα είχε χάσει νέα σπουδαία ευκαιρία με τον Μπαντέλι (έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από τακουνάκι του Μπαμπακάρ), με το πλασέ του να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
20:33
Την ίδια ώρα στο Άμστερνταμ, Άγιαξ και Παναθηναϊκός παραμένουν στο 0-0 μετά από 32 λεπτά αγώνα.
20:34
ΓΚΟΛ για τη Φιορεντίνα! Μειώνει σε 2-1 για τους "βιόλα" ο Μπερναρντέσκι στο 33' με δυνατό αριστερό σουτ που έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπρκιτς.
20:35
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σάκχοφ στο 5'.
20:36
Δείτε το γκολ του Μπερναρντέσκι στο 33' με το οποίο η Φιορεντίνα μείωσε σε 2-1 τον ΠΑΟΚ.
20:38
Φτάσαμε στο 37ο λεπτό, με τις τελικές προσπάθειες να είναι τώρα 8 για την Φιορεντίνα και 6 για τον ΠΑΟΚ ενώ η κατοχή είναι 66% για τους γηπεδούχους και 34% για την ελληνική ομάδα.
20:40
Στα πρώτα 26 λεπτά της αναμέτρησης, η Φιορεντίνα δέχτηκε από τον ΠΑΟΚ όσα γκολ είχε δεχτεί στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της στους ομίλους του Europa League!
20:41
Συμπληρώθηκαν 40 λεπτά αγώνα. Πρέπει να κρατήσει οπωσδήποτε το υπέρ του αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ ώστε να πάει με δυνατή ψυχολογία στα αποδυτήρια.
20:43
43': Η Φιορεντίνα εξακολουθεί να πιέζει τον ΠΑΟΚ, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης πριν κλείσει το ημίχρονο.
20:45
Τρομερό το παιχνίδι που παρακολουθούμε. Το 1-2 δεν μπορεί να προσδώσει την πραγματική διάσταση της αναμέτρησης, μιας που οι δύο ομάδες έχουν χάσει πολλές ευκαιρίες, ειδικά οι γηπεδούχοι. Από θέαμα έχουν αποζημιωθεί όσοι φίλαθλοι της Φιορεντίνα βρίσκονται στο "Franchi" αλλά και οι εκδρομείς οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία.
20:46
Συμπληρώθηκε το 45λεπτο. Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
20:47
Ημίχρονο στην Ολλανδία: Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-0.
20:48
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 1-2. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Σάκχοφ (5') και Τζάλμα Κάμπος (26') ενώ ο Μπερναρντέσκι μείωσε στο 33' σε 2-1 για την Φιορεντίνα.
20:49
Αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και ήττα της Φιορεντίνα από την Καραμπάγκ, να πάρει εκείνος την πρόκριση για τους "32".
21:04
μαριακος : Παοκαρα κρατα το 0 στην αμυνα στο δευτερο ημηχρονο
21:04
Ανδρέας : Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ. Αν αποβάλλει και λίγο το άγχος, πιστεύω ότι ο 1-2 θα είναι το τελικό σκορ.
21:05
ΗΛΙΑΣ : Ηττα της Φιορεντινα ή της Καραμπαγκ?
21:05
Aν ο ΠΑΟΚ νικήσει απόψε την Φιορεντίνα, θέλει στο φινάλε νίκη της Καραμπάγκ επί των "βιόλα".
21:05
Γιωργος : Παμε παοκαρα, μεγαλη ομαδαρα!
21:06
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
21:08
Οι δύο ομάδες συνεχίζουν με τις 11άδες με τις οποίες ξεκίνησαν.
21:09
ΓΚΟΛ! Ισοφαρίζει 2-2 η Φιορεντίνα με πλασέ του Μπαμπακάρ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
21:12
ΑΧΑΣΤΗ ευκαιρία για το ΠΑΟΚ! Ο Τζάλμα Κάμπος γύρισε τη μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή, ο Ροντρίγκες είχε την τεράστια ευκαιρία για το 2-3 με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Λετσερίνι εξουδετερωμένο, όμως ο Τόμοβιτς απέκρουσε πάνω στη γραμμή με το πόδι!
21:14
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ισοπαλία από τη στιγμή που Σλόβαν Λίμπερετς κρατήσει τη νίκη (2-0 αυτή τη στιγμή) κόντρα στην Καραμπάγκ. Αρκεί την τελευταία αγωνιστική να νικήσει ο "Δικέφαλος" την Λίμπερετς και να χάσει η Καραμπάγκ στην έδρα της από την Φιορεντίνα.
21:15
Η Φιορεντίνα έχει κάνει την πρώτη αλλαγή της στο 51', με τον Κιέζα να μπαίνει στη θέση του Μίλιτς. Έχουμε φτάσει στο 56' της αναμέτρησης, με την ισοπαλία αυτή τη στιγμή να δίνει πρόκριση στην Φιορεντίνα.
21:17
Η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή στο σουτ του Κριστόφορο στο 21'.
21:17
Γιωργος : Δυσκολο ματς. Την ανατροπη φοβαμαι
21:18
Φτάσαμε στο 60' στην "Amsterdam Arena", με τον Άγιαξ να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ επί του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά με τον Τέτε.
21:20
Πολύ καλή στιγμή για την Φιορεντίνα να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το σουτ του Κιέζα μέσα από την περιοχή στο 60' να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπρκιτς.
21:22
61': Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Τιάμ στη θέση του Κουλούρη.
21:24
Δείτε το γκολ της ισοφάρισης της Φιορεντίνα με τον Μπαμπακάρ.
21:24
τακης : μη παθουμε κανενα χουνερι
21:26
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έχει πέσει, κάτι που είναι λογικό με βάση το τρελό πρώτο 45λεπτο. Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης από τη στιγμή που χάνει η Καραμπάγκ στο Λίμπερετς.
21:26
ΗΛΙΑΣ : Το λεω απο τωρα Τιαμ το 2-3 και τελος
21:27
Για να δούμε αν θα σε δικαιώσει Ηλία ο Τιάμ!
21:28
66': Δεύτερη αλλαγή για την Φιορεντίνα. Ο Σάντσες πήρε τη θέση του Κριστόφορο.
21:29
Ο Τζάλμα Κάμπος τρέλανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με το γκολ του στο 26'!
21:29
Ανδρέας : Απο το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί Λιάκο
21:29
teodoros : 4 2 teliko
21:30
Να δούμε αν έχει αντοχές ο ΠΑΟΚ γιατί οι δύο ομάδες κατανάλωσαν απίστευτες δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο. Η Φιορεντίνα "βολεύεται" με την ισοπαλία πάντως.
21:30
71': Ο Βλάνταν Ίβιτς ρίχνει στο ματς τον Πέλκα αντί του Τζάλμα Κάμπος.
21:31
ΗΛΙΑΣ : Και να το προχωρησω Πελκας την καθετη στον Τιαμ
21:31
Εσύ είσαι πολύ μπροστά!
21:31
antierdogan : 3-2 (diplo imixroni asos teliko edine kala)
21:32
chris : αν ο παοκ κερδισει,η φιορεντινα θα πρεπει να κερδισει την καραμπακ οποτε ο παοκ θα εχει πολλες ελπιδες ετσι δεν ειναι?
21:32
Ακριβώς!
21:33
Παραμένει το 2-0 εις βάρος του Παναθηναϊκού στην "Amsterdam Arena".
21:35
Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν μπορεί να πιστέψει την ευκαιρία του ματς που έχασε αμέσως μετά το 2-2 από πλευράς Φιορεντίνα.
21:35
Ανδρέας : Όχι απλά πολλές ελπίδες, αλλά αν πάνε έτσι τα πράγματα περνάει
21:35
τακης : ο παο θα φαει και αλλο ετσι οπως παει
21:36
76': Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ μετά από αρκετή ώρα. Γέμισμα του Γκάρι Ροντρίγκες από τα δεξιά, ο Τιάμ πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι και έκανε το σουτ υπό πίεση, η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπρκιτς.
21:36
ΗΛΙΑΣ : οχι ρε Τιαμ για λιγο
21:37
77': Οι τελικές προσπάθειες είναι 12 για την Φιορεντίνα και 8 για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.
21:39
77': Ο Μπαμπακάρ προσπάθησε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ, ελίχτηκε ωραία έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ με το δεξί, με τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι.
21:41
Η Σλόβαν Λίμπερετς έχει ουσιαστικά "καθαρίσει" το παιχνίδι με την Καραμπάγκ αφού προηγείται 3-0. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον την ισοπαλία για να έχει ελπίδες την τελευταία αγωνιστική.
21:41
"ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ", τραγουδούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στις εξέδρες του "Franchi".
21:42
83': Τελευταία αλλαγή για την Φιορεντίνα, με τον Ίλιτσιτς να παίρνει τη θέση του Τέγιο.
21:46
87': Φάουλ σε επικίνδυνη θέση η Φιορεντίνα. Συναγερμός στα καρέ του ΠΑΟΚ.
21:47
88': Γλίτωσε ο ΠΑΟΚ και παραμένει ζωντανός... Ο Ίλιτσιτς εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα έφυγε ένα μέτρο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπρκιτς.
21:49
Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του και ο Ίβιτς, με τον Μυστακίδη στη θέση του Σάκχοφ στο 83'.
21:50
Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Τρία θα είναι τα λεπτά του έξτρα χρόνου και τώρα βρισκόμαστε στο πρώτο. Κοντά στην πολύτιμη ισοπαλία ο ΠΑΟΚ!
21:51
Τελικό αποτέλεσμα: Άγιαξ - Παναθηναϊκός 2-0.
21:51
Κώστας Ωρωπός : Και η ισοπαλία με γκολ είναι πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα στην Ιταλία. Τουλάχιστον να μην χάσει ο ΠΑΟΚ ή μην τον "αυτοκτονήσουν"...
21:52
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!! 3-2 ο ΠΑΟΚ στο 93'!!!!
21:53
Απίστευτο! Ο Γκάρι Ροντρίγκες με απίστευτο σουτ μέσα από την περιοχή νικάει τον Λετσερίνι και χαρίζει τη νίκη στον ΠΑΟΚ!
21:53
ΗΛΙΑΣ : ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
21:53
Ανδρέας : Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μας τρέλανες και απόψε
21:53
Κώστας Ωρωπός : Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα... Μας έβγαλες ασπροπρόσωπους!
21:54
Φώτης : ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
21:55
Ο ΠΑΟΚ "ξέρανε" την Φιορεντίνα και τον Πάουλο Σόουζα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και  πλέον έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης!
21:55
Βαγγελης : Παοκαράααααααααααα
21:55
Zafispan : Μπραβο στον ΠΑΟΚ απο εναν αστερα τριπολης. Συγχαρητηρια!!!
21:55
Zafispan : Μπραβο στον ΠΑΟΚ απο εναν αστερα τριπολης. Συγχαρητηρια!!!
21:55
Ανδρέας : Οκ παίδες φέρτε τα χάπια μου
21:55
Μίλτος Καρέζης : Την άξιζε την νίκη. Νομίζω έπαιξε πολύ καλύτερα! Ο Τιαμ που είπε ένας φίλος πιο κάτω ότι θα βάλει γκολ, για γέλια ήταν.
21:55
chris : του το χρωστουσε φετος!του ιβιτς του παοκ.μπραβο ρε παοκ!
21:55
Γιώργος : Δώρο για τους φίλους του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα του ευρωπαίου ΠΑΟΚ (όσοι από σας είχατε ζήσει τη μεγάλη νύχτα στο Μόναχο εναντίον της Μπάγερν του Ρουμενίγκε, ξέρετε τι λέω!)
21:56
κυριακοσ : μπραβο στον παοκ
21:56
Γιαννης : Α ρε παοκαρα!!! και την κυριακη 0-0 στην τουμπα!! θα μας παρεις τελειως τα μυαλα!!!
21:56
nikos : ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ
21:56
MIX13 : ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
21:57
Δείτε και ξαναδείτε την ΓΚΟΛΑΡΑ του Γκάρι Ροντρίγκες!
21:57
giovanni : hlia mporei na mhn to bale o thiam alla mallon xaroumenos 8a koimh8eis xaaxx
21:57
θοδωρης : αεκτζης εγω μπραβο ρε παοκαρα!!!!
21:57
Γιωργος : Γκοοοοοοοοοολλλλλ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ Αυτο περιμεναμε
21:58
Η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στην ιστορία του μέσα στην Ιταλία, στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τον φέρνει κοντά στην πρόκριση στους "32" του Europa League. Αρκεί την τελευταία αγωνιστική να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Καραμπάγκ. Την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σλόβαν Λίμπερετς και η Καραμπάγκ φιλοξενεί την Φιορεντίνα.
21:58
Xantiotis-Paoktsis : Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!!!!! Το αξίζαμε!!!!
21:59
ΗΛΙΑΣ : Τζιοβανι δεν θα κοιμηθω καν :)
21:59
μητσος : ante re paokara γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλ
22:00
Xantiotis-Paoktsis : ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!
22:00
PanPan : Μπράβο στον ΠΑΟΚ από ένα Παναθηναικάκια
22:00
ΘΟΔΩΡΗΣ : ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΕΠΑΙΞΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
22:01
ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη για τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα! Σε δύο εβδομάδες θα παίξει την πρόκριση μέσα στην έδρα του απέναντι στην Λίμπερετς και με την ελπίδα η Καραμπάγκ να μην νικήσει την Φιορεντίνα.
22:01
Γιάννης : Χάρικα πάρα πολύ για την νίκη του ΠΑΟΚ, αν και Ολυμπιακός. Έξω δεν έχει οπαδισμούς, αρκεί να νικάει Ελληνική ομάδα.
22:02
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το Live Chat. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK