Επικό τρολάρισμα των φίλων της Λίβερπουλ σε εκείνους της Γιουνάιτεντ

Ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League, οι φίλοι της Λίβερπουλ βρήκαν τρόπο να "πικάρουν" τους "κόκκινους διαβόλους" με μια φωτογραφία. Δείτε την.

Επικό τρολάρισμα των φίλων της Λίβερπουλ σε εκείνους της Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνουν τα... ξίφη τους την Πέμπτη (10/3) στο "Άνφιλντ" στο πλαίσιο τω 16 του Europa League.

Ένα 24ωρο πριν από το μεγάλο ματς, οι φίλοι των "κόκκινων" βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο να "πικάρουν" τους αντιπάλους τους. Πως; Με μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή φαίνεται ο Στίβεν Τζέραρντ να πανηγυρίζει με την κούπα του Champions League μετά τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη το 2005. Δίπλα, υπάρχει μια δεύτερη φωτογραφία από το μουσείο της ομάδας, στο οποίο υπάρχει το τρόπαιο της διοργάνωσης. Το ίδιο τρόπαιο που σήκωσε το 1999 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αυθεντική κούπα βρίσκεται στο "Άνφιλντ" καθώς η Λίβερπουλ την κατέκτησε πέντε φορές, παίρνοντάς την σπίτι της, όπως γίνεται με κάθε ομάδα που φτάνει τους πέντε τίτλους.

"Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το τρόπαιο του Champions League που κατακτήσατε το 1999. Τώρα, βρίσκεται μόνιμα στο Μουσείο της Λίβερπουλ", γράφει η σχετική φωτογραφία.

Επικό τρολάρισμα των φίλων της Λίβερπουλ σε εκείνους της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK