Μουρίνιο: "Πως να πείσω τους παίκτες να παίξουν στο Europa League;"

Το απαξίωσε! Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως το Europa League είναι... ανεπιθύμητο τόσο για τον ίδιο όσο και για τους παίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ψάχνει κίνητρα ο Πορτογάλος και δεν βρίσκει.

Μουρίνιο: "Πως να πείσω τους παίκτες να παίξουν στο Europa League;"

Μία διοργάνωση υπάρχει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη. Το Champions league. Το Europa για την αγγλική ομάδα είναι απλά αναγκαίο κακό. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων"!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως στο μυαλό του βρίσκονται τα δύσκολα ματς που ακολουθούν για την Premier League, με Λίβερπουλ και Τσέλσι, οπότε η δεύτερη διοργάνωση της UEFA πάει... περίπατο.

"Αυτή δεν είναι η διοργάνωση που θέλουμε ως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και να κοιτάξουμε σοβαρά το Europa League με στόχο να το κατακτήσουμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Βέβαια δεν είναι εύκολο να βρουν κίνητρο οι παίκτες. Προσπαθώ να τους περάσω τη σοβαρότητα του αγώνα, αλλά κακά τα ψέμματα το Europa League δεν αποτελεί μεγάλο όνειρο για παίκτες υψηλού επιπέδου. Θα ψάξω κι άλλα κίνητρα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί".

Κλείνοντας δήλωσε για το πρόγραμμα που ακολουθεί: "Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε να παίξουμε με την Λίβερπουλ στις 17/10, με την Φενέρμπαχτσε στις 20/10 και στις 23/10 με την Τσέλσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK