Ο Φιλένα "ξέρανε" τον Μουρίνιο!

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε πίκρα στον Πορτογάλο, με τον καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Τόνι Φιλένα, να χαρίζει μία σπουδαία νίκη στην Φέγενορντ (VIDEO).

Ο Φιλένα "ξέρανε" τον Μουρίνιο!

Νέο "χαστούκι" για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Λίγες ημέρες μετά την ήττα στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (1-2) η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα του Europa League από την Φέγενορντ.

Ο Φιλένα "ξέρανε" τον Μουρίνιο!

Ο "special one" έκανε οκτώ αλλαγές στην ομάδα του σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς (εκτός αποστολής ο Ρούνεϊ, μπήκε αλλαγή ο Ιμπραχίμοβιτς) και το... πλήρωσε, με τον Τόνι Φιλένα, τον 21χρονο Ολλανδό μέσο που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ στο 79'.

Highlight του παιχνιδιού η στιγμή της αποχώρησης του Μουρίνιο από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς την ίδια ώρα οι φίλοι της ομάδας του Ρότερνταμ τραγουδούσαν το "You'll Never Walk Alone", που αποτελεί σήμα-κατατεθέν και των φίλων της Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK