Ο Μήτρογλου είχε τον τέλειο συμπαίκτη

Δεν είναι... μαγείρεμα της στατιστικής. Ο Κώστας Μήτρογλου αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην πρόκριση της Μαρσέιγ επί της Λειψίας και είδε συμπαίκτη του να... αγγίζει το τέλειο (φωτογραφία)!

Marseille's head coach Rudi Garcia, left, reacts on the field while his players celebrate their 5-2 win over RB Leipzig at the end of the Europa League quarter final second leg soccer match at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Thursday, April 12, 2018. Marseille defeated Leipzig 5-2. (AP Photo/Claude Paris)
Mitroglou AP IMAGES

Μπορεί να μην σκόραρε κάποιο γκολ, όμως ο Κώστας Μήτρογλου, με συμμετοχή στο 1-0, είχε εξαιρετική παρουσία στο "Βελοντρόμ" και τη νίκη-πρόκριση της Μαρσέιγ επί της Λειψίας με το εντυπωσιακό 5-2.

Ο Έλληνας επιθετικός πρέπει να αισθάνεται... ευλογημένος, αφού έζησε από κοντά το... θαύμα του Λουίζ Γκουστάβο! Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε το τέλειο παιχνίδι και δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφουμε.

Συγκεκριμένα μέτρησε στο παιχνίδι: 33 επαφές με τη μπάλα, είχε 100% κερδισμένες μονομαχίες και 100% επιτυχία στις πάσες του, 0 χαμένες μπαλιές! Τι άλλο να κάνει δηλαδή;

Λογικό ήταν να γνωρίσει την αποθέωση στα social media τόσο από την Μαρσέιγ, όσο και από τους φιλάθλους.

Θυμίζουμε πάντως πως ο 31χρονος άσος, σύμφωνα με τους Γάλλους, είχε ζητήσει στις αρχές του χρόνου από τον προπονητή της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία, να μην βάζει τον Έλληνα επιθετικό λόγω... απόδοσης.

Περασμένα... ξεχασμένα όπως φαίνεται!

Γ.

AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK