Ο Μήτρογλου έστειλε μήνυμα... υπερηφάνειας στους οπαδούς!

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν μπόρεσε να γίνει ο πρώτος Έλληνας άσος που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο όμως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της Μαρσέιγ μέχρι τον τελικό της Λιόν και το έδειξε με ποστάρισμά του.

Marseille's Konstantinos Mitroglou reacts after missing a chance to score during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Marseille's Konstantinos Mitroglou reacts after missing a chance to score during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Μπήκε στο 74' ως αλλαγή (δεν αγωνίστηκε βασικός αφού προερχόταν από τραυματισμό και δεν ήταν 100% έτοιμος), παρόλα αυτά ο Κώστας Μήτρογλου πρόλαβε να "αναστατώσει" την άμυνα της Ατλέτικο μέχρι το φινάλε και μάλιστα στο 82' είχε την κορυφαία ευκαιρία της Μαρσέιγ να σκοράρει, με την κεφαλιά του να βρίσκει το δεξί δοκάρι.

Παρόλα αυτά, η προσπάθειά του δεν έφτασε στην ομάδα του Ρούντι Γκαρθία, με τους Μαδριλένους του Σιμεόνε να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού και να παίρνουν τη νίκη με 3-0, κατακτώντας έτσι το τρόπαιο του Europa League.

Η απογοήτευση πάντως δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του "Μητρογκόλ", με τον Έλληνα διεθνή στράικερ να στέλνει μήνυμα υπερηφάνειας σε όλους τους φανς της Μαρσέιγ μία ημέρα μετά τον τελικό, μέσω ανάρτησής του στην προσωπική σελίδα του στο Twitter.

"Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το Europa League, δώσαμε τα πάντα αλλά δεν ήταν γραπτό να τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εκεί, υποστηρίζοντάς μας καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής. Τέτοια ταξίδια πάντα σε κάνουν καλύτερο και εμείς θα γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί", έγραψε χαρακτηριστικά ο "Πιστολέρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK