Με αυτούς θα παίξουν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και... Πανιώνιος

Τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον "Δικέφαλο" να αντιμετωπίζει την Ολίμπικ και το "τριφύλλι" τη νικήτρια του ζευγαριού Γκαμπάλα-Γιαγκελόνια. Στο βάθος... Μακάμπι Τελ Αβίβ ή KR Ρέικιαβικ για τον Πανιώνιο!

Με αυτούς θα παίξουν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και... Πανιώνιος

Η κλήρωση του Europa League δεν πρέπει να αφήσε παραπονεμένες τις ελληνικές ομάδες καθώς όλες τους έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης, ειδικά αν εμφανιστούν σε καλή κατάσταση στα ματς ου θα λάβουν χώρα στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει στο δρόμο του προς τα πλέι οφ του Europa League την Ολίμπικ από την Ουκρανία ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Γκαμπάλα-Γιαγκελόνια που είχε λήξει 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και με την πρόκριση να κρίνεται στην Πολωνία.

Αναμφίβολα το όνομα της Γκαμπάλα φέρνει αναμνήσεις στους "πράσινους" αφού από τους Αζέρους είχαν γνωρίσει αποκλεισμό-σοκ πριν δύο ακριβώς χρόνια στα πλέι οφ του Europa League, με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να έχουν πάντως ευκαιρία για εκδίκηση σε περίπτωση που τους αντιμετωπίσουν ξανά.

Όσον αφορά στον τρίτο εκπρόσωπό μας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, τον Πανιώνιο, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκόριτσα στον δεύτερο προκριματικό (επικράτησε 2-0 το βράδυ της Πέμπτης και απέκτησε αβαντάζ) θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ - KR Ρέικιαβικ.

Σημειώνεται πως οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 3 Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK