1ος προκρ.: Με Οντ ο ΠΑΣ στο Europa

Η νορβηγική Οντ Γκρένλαντ είναι η αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στο β' προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς απέκλεισε τη Μάριεχαμν.

1ος προκρ.: Με Οντ ο ΠΑΣ στο Europa

Στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι της ιστορίας του ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βρει στο δρόμο του τη νορβηγική Οντ Γκρένλαντ.

Η ομάδα του Φάρεγκμο πήγε στη Φινλανδία για να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα και με το 1-1 που απέσπασε πήρε την πρόκριση στο β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Μάριεχαμν βρήκε γρήγορα ένα γκολ, στο 4' με τον Μάντιλα. Δεν μπόρεσε ωστόσο να βρει ένα δεύτερο για να στείλει το ματς στην παράταση και στο 78' η Οντ ισοφάρισε με τον Ακαμπουέζε και όλα κρίθηκαν τότε.

Αυτοκτονικές τάσεις η Ομόνοια

Εν τω μεταξύ, η Ομόνοια λίγο έλειψε να γκρεμίσει ό,τι είχε χτίσει με το εκτός έδρας 1-0 επί της Μπάνατς. Στη ρεβάνς του "ΓΣΠ" η κυπριακή ομάδα δέχθηκε γκολ στο 71' και έμπλεξε σοβαρά, αφού το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί πάντως ο Ονησίφορος Ρουσιάς, που είχε μπει ως αλλαγή μετά το 1-0, έδωσε προσωπικό σόου και με δύο γκολ-ασίστ υπέγραψε το 4-1 του "τριφυλλιού", αποτέλεσμα που έφερε την πρόκριση. Ντάρμπισιρ και Κλέιτον σκόραραν επίσης για την Ομόνοια.

Η σύνθεση της Ομόνοιας: Παναγή, Καρλίτος, Παντελιάδης, Σέρινταν, Αγκάγεφ (85' Ρουσιάς), Φυλακτού, Ντάρμπισιρ, Μαργκάτσα, Μπαντιμπανγκά (73' Κλέιτον), Φλορέσκου (74' Κατελάρης), Όρσουλιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK