ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: τσακώθηκε και με οπαδό ο Μοντέλα!

Όλα τα (στραβά) είχε η Μίλαν οι δημόσιοι καυγάδες την... μάραναν. Διαβάστε για το "πέσιμο" που έγινε στον Βιτσέντσο Μοντέλα από υποστηρικτή της Μίλαν κατά την αποχώρηση της αποστολής από το ΟΑΚΑ μετά το 0-0 με την ΑΕΚ και την άκρως δυναμική "απάντηση" που έδωσε ο Ιταλός τεχνικός.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γκρίνια, μουρμούρα, εσωστρέφεια. Αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την Μίλαν εδώ και καιρό και το τέλος σε αυτή τη μιζέρια δεν μπήκε ούτε στην Αθήνα, με τους "ροσονέρι" να κατορθώνουν μόνο να μη χάσουν από την ΑΕΚ και να κρατήσουν την πρωτιά.

Όσον αφορά στην εικόνα τους, στο πρώτο μέρος ήταν... άφαντοι ενώ στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν με την είσοδο του Σούσο αλλά πέρα από ένα καλό 15λεπτο (διάστηκα όπου είχαν και την κορυφαία φάση τους, το δοκάρι του Μοντολίβο στο 57') δεν έπεισαν κανέναν πως μπορούν φέτος να κάνουν μεγάλα πράγματα.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και το τρίτο ημίχρονο να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα. Αρχικά ο Μοντέλα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου "εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ ζωντανός την κηδεία μου" ενώ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο είχε επεισόδιο με οπαδό που είχε πλησιάσει το πούλμαν της ομάδας!

Όχι της ΑΕΚ αλλά της ίδιας του της ομάδας, με έναν "ροσονέρο" τιφόζο να φωνάζει για την άσχημη εικόνα των "διαβόλων" στο χορτάρι και τον εκνευρισμένο Μοντέλα να του απαντάει: "Εάν σε κάνει να βαριέσαι το παιχνίδι μας, να μην έρχεσαι πια να βλέπεις την Μίλαν"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK