Ένας είναι ο στόχος της φετινής Μίλαν και τον αποκάλυψε ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πήρε θέση στην αυστηρή κριτική που δέχτηκε μετά το νέο χαστούκι της Μίλαν στην Serie A και εξομολογήθηκε πως ένας είναι ο στόχος που δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί...

Ένας είναι ο στόχος της φετινής Μίλαν και τον αποκάλυψε ο Μπονούτσι

Η ήττα από την Σαμπντόρια στην Γένοβα δημιούργησε νέους κλυδωνισμούς στην Μίλαν καθώς βρέθηκε από πολύ νωρίς στο -6 από τις πρωτοπόρους Γιουβέντους και Νάπολι, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να σηκώνει όμως την ασπίδα και να υπερασπίζεται τον ίδιο και την ομάδα του ενόψει του αγώνα με την Ριέκα για το Europa League.

"Είμαστε νέα ομάδα και είναι λογικό να υπάρχουν και τέτοια αποτελέσματα. Αυτό που έγινε στη Γένοβα ήταν ένα σημαντικό μάθημα για εμάς.

Ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο αρχηγός των "ροσονέρι" και πρώην άσος της Γιουβέντους, για να προσθέσει με νόημα:

Ένας είναι ο στόχος της φετινής Μίλαν και τον αποκάλυψε ο Μπονούτσι

"Η διοίκηση έστειλε ένα μήνυμα σε όλους, στους ίδιους, στον προπονητή, σε εμένα που είμαι αρχηγός: η Μίλαν πρέπει να επιστρέψει και να είναι η Μίλαν.

Η διοίκηση κατέστησε σαφές ότι φέτος δεν υπάρχει χρόνος για να κοιτάξουμε πίσω, αυτό που πρέπει να έχουν μόνο στο μυαλό μας είναι να φέρουμε την ομάδα στο Champions League και να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις.

Όσον αφορά στην κριτική προς το πρόσωπόμου, δεν αισθάνομαι αποδιοπομπαίος τράγος, δεν αισθάνομαι πως αμφισβητούμαι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK