Ο ελληνικός τίτλος της "Gazzetta dello Sport" για το... δράμα του Μοντέλα!

Μετά το ντέρμπι με την Ίντερ, η Μίλαν κέρασε ξανά πικρό ποτήρι τους οπαδούς της με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ και ο Μοντέλα είναι πλέον στο στόχαστρο περισσότερο από κάθε άλλη φορά...

AC Milan head coach Vincenzo Montella looks on during an Europa League, Group D, soccer match between AC Milan and AEK Athens, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan head coach Vincenzo Montella looks on during an Europa League, Group D, soccer match between AC Milan and AEK Athens, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σύγκριση με την ήττα με 3-2 από την Ίντερ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, παρόλα αυτά ο Μοντέλα δεν είδε αυτά που θα ήλπιζε από τους παίκτες του, με το 0-0 στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ να φέρνει γκρίνια και... σφυρίγματα από τους οπαδούς.

Ήταν μεν η πρώτη απώλεια στους ομίλους του Europa League καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες με Ριέκα και Αούστρια ωστόσο ήρθε να προστεθεί στο απίστευτα κακό ξεκίνημα στη Serie A και έτσι ο τεχνικός των "ροσονέρι" βλέπει την πίεση προς το πρόσωπό του να αυξάνεται.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport" στο οποίο φιγουράρει: "Το ελληνικό κλάμα του Μοντέλα", είναι ο σχετικός τίτλος, με την εφημερίδα να συμπληρώνει με νόημα:

Ο ελληνικός τίτλος της "Gazzetta dello Sport" για το... δράμα του Μοντέλα!

"Η Μίλαν αποδοκιμάστηκε. Λίγο παιχνίδι και κανένα γκολ. Κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε στο 0-0. Το San Siro χάνει την υπομονή του και ο τεχνικός βλέπει τις μετοχές του να πέφτουν".

Από την πλευρά της, η εφημερίδα της Ρώμης "Corriere dello Sport" κάνει μία αντιπαράθεση της Λάτσιο (νίκησε 3-1 την Νις εκτός έδρας) με την Μίλαν, έχοντας τίτλο: "Απογοήτευση η Μίλαν, άσχημη ισοπαλία με ΑΕΚ, τελείωσε 0-0 το ματς μέσα σε αποδοκιμασίες").

Ο ελληνικός τίτλος της "Gazzetta dello Sport" για το... δράμα του Μοντέλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK