Ο Μοντέλα "πλήρωσε" τον Χιμένεθ με το ίδιο νόμισμα!

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα έστειλε μήνυμα πως ούτε εκείνος ούτε οι παίκτες του φοβούνται ενόψει ΑΕΚ ενώ "απάντησε" στην ατάκα του Μανόλο Χιμένεθ περί ιταλικού... κοιμωμένου γίγαντα!

AC Milan coach Vincenzo Montella sits on the bench during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Vincenzo Montella sits on the bench during a Serie A soccer match between AC Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν είμαι προληπτικός για να πιστεύω ότι αν χάσουμε το ματς θα κατακτήσουμε το Europa League (σ.σ. αναφορά στη σεζόν 2006-07 που ηττήθηκε στη φάση των ομίλων στο ΟΑΚΑ η Μίλαν και στο τέλος πήρε το Champions League).

Είμαι ήρεμος, γνωρίζω τους κινδύνους του επαγγέλματος, αισθάνομαι πως η διοίκηση με στηρίζει. Ο σύλλογος έχει ανάγκη αποτελέσματα όπως και εγώ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (1/11) ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ Βιτσέντσο Μοντέλα, με τον Ιταλό να έχει ακούσει την ατάκα Χιμένεθ περί κοιμωμένου γίγαντα και να... απαντάει:

"Μου αρέσει που μας βλέπουν κοιμισμένους, εύχομαι να συμβεί σε εκείνους την Πέμπτη να κοιμηθούν. Είναι μία γρήγορη και δυναμική ομάδα αλλά εμείς έχουμε παίκτες που διαθέτουν περισσότερο ταλέντο και θα το δείξουν.

Θέλουμε τη νίκη για να κλειδώσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του ομίλου. Είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά θα αντιστρέψουμε το κλίμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK