Τα σκληρά πρωτοσέλιδα για την Μίλαν του Μοντέλα

Η Μίλαν υποχρεώθηκε ξανά σε ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και τα ιταλικά ΜΜΕ δεν... λυπήθηκαν τον Βιτσέντσο Μοντέλα μέσα από τα πρωτοσέλιδά τους.

AC Milan coach Vincenzo Montella, right, gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
AC Milan coach Vincenzo Montella, right, gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Όσο η αγωνιστική κρίση της Μίλαν θα συνεχίζεται, άλλο τόσο θα φουντώνει η αμφισβήτηση προς την ομάδα και κυρίως προς τον προπονητή και ο Βιτσέντσο Μοντέλα το διαπιστώνει καθημερινά.

Τελευταία απόδειξη ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τους "ροσονέρι" να έρχονται ισόπαλοι 0-0 με τους "κιτρινόμαυρους" και να διατηρούν την πρώτη θέση στη βαθμολογία του 4ου ομίλου αλλά να μην... ενθουσιάζουν με την απόδοσή τους και να δέχονται τα βέλη της κριτικής.

Η πιο σκληρή, όσον αφορά σε πρωτοσέλιδο τουλάχιστον, ήρθε μέσα από την "Corriere dello Sport", η οποία εμπνευσμένη από το προσωνύμιο της Μίλα ("διάβολοι") έχει τίτλο: "Που στο διάβολο είσαι;", ενώ συμπληρώνει πως η ομάδα του Μιλάνου δεν παρουσίασε καμία ανάκαμψη και ο Μοντέλα παραμένει μετέωρος.

Τα σκληρά πρωτοσέλιδα για την Μίλαν του Μοντέλα

Ανάλογο είναι πάντως το ύφος και της "Gazzetta dello Sport" καθώς αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της πως η Μίλαν δεν... βλεπόταν και πως το μέλλον του Μοντέλα στον πάγκο εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Συμπληρώνει μάλιστα πως ο Ιταλός τεχνικός τσακώθηκε και με οπαδό!

Τα σκληρά πρωτοσέλιδα για την Μίλαν του Μοντέλα

Φυσικά, αναφορά στην Μίλαν έχει και η "Tuttosport" στο πρωτοσέλιδό της, με το τορινέζικο μέσο να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μικρή Μίλαν, τρέμει ο Μοντέλα".

Τα σκληρά πρωτοσέλιδα για την Μίλαν του Μοντέλα

Όσο για την "Corriere della Sera" χαρακτηρίζει... άρρωστη την Μίλαν και τονίζει πως ούτε κόντρα στην ΑΕΚ έδειξε το παραμικρό σημάδι πως οδεύει προς τη θεραπεία της.

Τα σκληρά πρωτοσέλιδα για την Μίλαν του Μοντέλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK