Μπάχαλο στο Μπιλμπάο

Έμπλεξαν τα... μπούτια τους οι διαιτητές λίγο πριν το ημίχρονο στο ματς της Μπιλμπάο με την Ραπίντ Βιένης, αφού χρειάστηκαν περίπου δυόμισι λεπτά για να πάρουν τη σωστή απόφαση και να ακυρώσουν το γκολ του Γουίλιαμς (VIDEO)

Μπάχαλο στο Μπιλμπάο

Πάλι καλά που κέρδισαν οι Ισπανοί γιατί σήμερα θα γινόταν μεγάλη συζήτηση για τη συγκεκριμένη φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.

Στο 45+1' ο Άλβαρες έβγαλε σέντρα από τα δεξιά στον Γουίλιαμς. Αυτός με εκπληκτικό τρόπο ξέφυγε από τον αντίπαλο του, τη μπάλα πήρε ο Αντούριθ στη συνέχεια που έκανε κάτι σαν πλασέ και ο Γουίλιαμς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά... έμπλεξαν.

Αρχικά ο παίκτης πανηγυρίζει, όμως σταματά γιατί ο διαιτητής έχει ακυρώσει το τέρμα του. Τα παράπονα πολλά με τους τρεις ρέφερι που ήταν κοντά να... συσκέπτονται και να δίνουν τελικά πέναλτι για μαρκάρισμα του τερματοφύλακα στον Αντούριθ!

Πάνω που πήγε να στηθεί η μπάλα, είχαμε νέο... meeting των διαιτητών, που τελικά έδωσαν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης (στην πάσα του Άλβαρες στον Γουίλιαμς). Όλα αυτά κράτησαν παραπάνω από δυο λεπτά!

Δείτε τη φάση λίγο πριν τη μέση του βίντεο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK