Γερμανική φιλοξενία με... θάλαμο καπνιστών

Οι... κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται και εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελεί η περίπτωση του προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είναι φανατικός καπνιστής. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι ιθύνοντες της Λειψίας, του ετοιμάζουν μια μίνι έκπληξη.

Η "Ρεντ Μπουλ Αρένα" ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα γιορτινά της, καθώς η Λειψία υποδέχεται τη Νάπολι για την δεύτερη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ως "μαξιλαράκι ασφαλείας" το 3-1 του πρώτου αγώνα, που της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, έναντι των Ιταλών.

Ενδιαφέρον ωστόσο, έχει το "δώρο" που ετοιμάζουν οι Γερμανοί στον στον προπονητή της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, μιας και πρόκειται να του φτιάξουν ένα μικρό θαλαμάκι στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων για να καπνίζει δίχως να ενοχλεί τους υπόλοιπους.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι των γηπεδούχων, έχουν προνοήσει απενεργοποιώντας τους ανιχνευτές καπνού των αποδυτηρίων προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν... μπουγέλωμα.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!