Ο Δώνης θα έκανε τον... Μπαλοτέλι, αλλά...

Ένα εντυπωσιακό γκολ, το παρθενικό του με τη Νις, λίγο έλειψε να πετύχει ο Τάσος Δώνης στο εκτός έδρας ματς με τη Σάλκε. Λογικά μετά... τραβούσε τα μαλλιά του!

Ο Τάσος Δώνης πήρε φανέλα βασικού από τον Λουσιάν Φαβρ και θα τον δικαίωνε για την επιλογή του μ' ένα εντυπωσιακό γκολ κόντρα στη Σάλκε. Σαν αυτά που πετυχαίνει πότε-πότε ο συμπαίκτης του (πλέον) Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος έλειπε λόγω ενοχλήσεων.

Το οριζόντιο δοκάρι ωστόσο στέρησε στο 12' από τον Έλληνα επιθετικό της Νις τη χαρά να πανηγυρίσει σ' εχθρικό έδαφος. Με αποτέλεσμα η γερμανική ομάδα να σκοράρει στην επόμενη επίθεσή της (14' Κονοπλιάνκα) από γκέλα του γκολκίπερ και με το δεύτερο γκολ από τον Αόγκο (80'πεν) να κάνει το 5/5 στον 9ο όμιλο.

Αντιθέτως οι "αετοί" από την Κυανή Ακτή, με 3 βαθμούς σε 5 ματς, αποκλείστηκαν γιατί δεν προλαβαίνουν να πιάσουν τη Κράσνονταρ!

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".